ÖSYM İSG sınav sonuçlarını resmi sitesi üzerinden duyurdu. Adaylar İş Sağlığı Güvenliği sınavı sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir.  İşte İSG 21. dönem sınav sonuçları...

İSG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA!

16 Aralık 2017 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınavının (2017-İSG-2. Dönem) değerlendirme işlemleri tamamlanmış olup aday sınav sonuçlarına 11 Ocak 2018 tarihinde saat 16:35’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebilir.

isg-sonuclari

SINAV SONUÇLARI DUYURULDU

Sınav sonuçları, ÖSYM'nin internet sayfasından duyurulacak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sonuç bilgisinde doğru/yanlış cevap sayıları ve adayın aldığı puan belirtilecektir. İnternet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.