540 yolcu kapasiteli gemide, kadın ve erkekler ayrı saatlerde havuza girebilecek. SPA uygulaması da kadın erkek ayrı olarak yapılacak. Gemi muhafazakar ama, tur yaptığı Yunan adalarının büyük bölümünde, gece hayatı ve eğlencesi var. 14 Haziran’dan itibaren başlayacak olan muhafazakar gemi turu fiyatları da 249 euro’dan başlıyor.

111

ALKOLSÜZ HER ŞEY DAHİL


''Alkolsüz her şey dahil'' konseptli gemide, yiyecekler de helal sertifikalı olacak. Tüm vakit namazlarında gemide ezan okunacak. Gemide casino bulunmuyor, kumar da yasak. 220 personelin olduğu gemide, kadın ve erkekler için 100’er kişilik iki ayrı mescid yer alıyor. Gemideki güneşlenme alanı, havuz ve SPA merkezi de kadın ve erkeklere farklı zamanlarda hizmet verecek. Güneşlenme alanları ve havuz her gün öğlen saat 13.00 ile 17.00 arası sadece kadınlara ait olacak. Gemideki iki kişilik odalarda taharet musluklu wc de bulunuyor.

basliksiz-2

ETİK ANİMASYON


Firma, gemide her akşam canlı müzik ve çocuk animasyonu olacağını da belirtirken, animasyonların ''Etik değerlere uygun ve ailelere yönelik'' olacağını açıkladı. Girit, Santorini, Midilli, Rodos gibi ünlü Yunan adalarını kapsayacak gemi turları 3-4 ve 7 gece olarak planlandı. 14 Haziran'dan itibaren seferlerine başlayacak olan muhafazakar gemi turu fiyatları ise, 249-799 aralığında belirlendi. Firma ''En çılgın eğlencelerin yapıldığı'' Mikanos adasının ise özellikle tur kapsamına alınmadığını açıkladı.