Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TFF 3. Ligde mücadele eden ve son dönemde zorluk çeken Düzcespor'la ilgili olarak Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Burada kamuoyunda çokça tartışılan cam filmi konusuyla ilgili açıklama yapan Özlü İçişleri Bakanlığı ile çalışma yaptıklarını çalışmanın Başbakan Binali Yıldırım'a sunulacağını söyledi.

Özlü, "Cam film konusunda İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile birlikte bir çalışma yaptık. Bizim heyetimiz ve İçişleri Bakanlığı mensupları vardı. Bu çalışma sonucunda bir çözüm önerisi ortaya koyuldu. Bu öneriyi sayın başbakanımıza arz edeceğiz. Sayın başbakanımızın talimatları doğrultusunda cam filmi konusunu nihayetlendireceğiz. Başbakanımıza arz aşamasındayız" dedi.

Özlü, Şehit Cihan Aksarı İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Özlü, öğrencilerin artık, 'Ali ata bak. Ali Topa bak' fişleri yerine 'Ali robot yapsın, Ayşe kodlama öğrensin' şeklinde fişler okuyacağını söyleyerek, öğrencilere bilim dergisi dağıttı. Bakan Özlü daha sonra Düzce'den ayrıldı.

DHA

 

[old_news_related_template title="Cam filminden ceza yiyenlere ne olacak?" desc="Cam filmi hakkındaki karmaşa bitmek bilmiyor. Cam filminin tekrar yasaklanmasıyla ceza yiyenler, şimdi cam filminin tekrar serbest kalma aşamasına gelmesiyle ikilemde kaldı. Cam filmi cezası kalktı mı sorusu sıklıkla soruluyor. Cam filmi hakkında merak edilen konular hakkında Bozdağ açıklamalarda bulundu... " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/cam-filmi22.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/cam-filminden-ceza-yiyenlere-ne-olacak-cam-filmi-serbest-kalacak-mi-iste-son-aciklamalar-2107188/"]

[old_news_related_template title="Cam filminde flaş karar! Yüzde 70 şartı" desc="Cam filmi konusunda geçtiğimiz günlerde yaşanan, yasaklanacak mı, ceza kesilecek mi karmaşasının ardından yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın geçen hafta düzenlediği toplantıda cam filmlerine yönelik kararlar alındı. Buna göre araçların ön camına ışık geçirgenliğinin en az yüzde 70 olması şartıyla cam film uygulanabilecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/cancancan.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/cam-filminde-flas-karar-yuzde-70-sarti-2137857/"]