Airporthaber'in haberine göre; Türk Hava Yolları, kabinde uyguladığı ekonomi politikasına yeni bir düzenleme getirdi. Buna göre diz mesafesi geniş koltuklardan artık ücret alınacak.

2016 yılının yaz döneminde acil çıkış kapılarından ücret alınacağını duyuran THY, bu kez de diz mesafesi geniş koltuklardan ücret talep edileceğini bildirdi.

8 Ocak itibariyle başlayan söz konusu uygulama sadece dış hat seferlerinde geçerli olacak ve koltuklar 19-79 dolar arasında arasında satılacak.

ucret_1

[old_news_related_template title="THY'den muhtarlara indirimli bilet iddiası" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sık sık Beştepe'de seslendiği muhtarların Ankara'ya ulaşımlarında THY'nin yüzde 50 indirim yaptığı iddia edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/thy-2-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/thyden-muhtarlara-indirimli-bilet-iddiasi-2140457/"]

[old_news_related_template title="THY'de çeviri skandalı" desc="THY uçağındaki İngilizce dizide, eşcinsel anlamına gelen 'gay' kelimesinin Türkçe'ye 'sapkınlık' olarak çevrilmesi sosyal medyada tepki çekti. THY kaynaklarından alınan bilgiye göre hatanın en kısa sürede çözülmesi için harekete geçildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/icicicicici.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/thyde-ceviri-skandali-2158768/"]