Mekânsal tasarım, dekorasyon son yıllarda gelişen beğeniler ve trendler doğrultusunda çeşitlenerek, gündelik hayatımızda önemli bir yere sahip oldu.

İtalyan markaları, Gianfranco Ferre Home ve Roberto Cavalli Home İnteriors Türkiye'de GConcept ile olan işbirliğini düzenledikleri basın toplantısında duyurdu.

f

Tanıtımda konuşan GConcept Yönetim Kurulu Başkanı Gökçe Özcan şunları söyledi ;

İş yaşamına finans sektörüyle adım atan ve on yıllık bir finans geçmişine sahip olan bir kişi olarak 2013 yılında tutkum ve yaşam enerjim olan mobilya ve dekorasyon sektörüne girişimci olarak adım atma cesaretini ve şansını yakaladım. Ne mutlu ki; 2015 yılı itibariyle belirli noktaya gelen tecrübe ve birikimimle kendi markam olan G Concept’i kurma noktasına ulaştım. G Concept ile hizmete başladığımız tarihten itibariyle kalite politikamız ve sektördeki yenilikleri takip etmeyi kendimize ilke edindik. Dünyanın önde gelen mobilya, aksesuar ve aydınlatma markalarını Türkiye’ye getirme mottosu ile şu an bu iki dünyaca kabul görmüş Gianfranco Ferre Home ve Roberto Cavalli İnteriors prestij markasının bünyemize katılması nedeniyle son derece gururluyum.

1516014894_1dx_1530

Gianfranco Ferre Home ve Roberto Cavalli İnteriors Ceo’su Moreno Brambilla tanıtım ile ilgili şunları söyledi ;

‘’Bizim için çok önemli bir gün. İki tane önemli markamızın açılışınıTürkiye pazarında GConcept ile birlikte yapıyoruz.''

Gianfranco Ferre Home Yaratıcı Direktörü Livio Ballabio ise ayaptığı konuşmada şu ifadfeleri kullandı:

‘’Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Biz tabi ki normal dünyadan farklı olarak creative çalışan insanlar için tek şey sadece yaratmak ve dizayn etmek. Yarattıklarımı ve dizayn ettiklerimi jumbo grupta dünyaya açıyorum. Böyle bir grupta çalışmaktan çok mutluyum.’’dedi