Jetlerimizin havadan terör yuvalarını yerle bir etmesiyle başlayan Zeytin Dalı Harekatı sürüyor.

3 CEPHEDE MÜCADELE


Harekatta 2 yeni cephe açıldı. Tanklar Kilis Gülbaba'dan sonra Hatay Hassa'dan sınırı girerek hainleri kuşattı. El Bab'daki birliklerimiz de Azez'den Afrin'e girdi.

 

TANKLARA ZEYTİN DALI


Hassa sınırının sıfır noktasına konuşlanan Türk tankları, terör örgütü mevzilerini ‘zırh delici toplar’ ile vuruyor. Çok sayıda tank ise cephane, yakıt ve askeri malzeme ikmali için geri döndü.
Tarihi operayonu takip etmek için bölgede bulunan Sözcü ekibi de ikmal için dönen tankları görüntüledi. Tankların ve diğer zırhlı araçların üzerinde operasyona adı verilen zeytin dallarının konulduğu gözlendi.

[old_news_related_template title="Zeytindalı" desc="" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/yilmaz-ozdil-16.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/yilmaz-ozdil/zeytindali-2185666/"]

[old_news_related_template title="Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı harekatında 4. gün" desc="Kilis Gülbaba’dan Afrin’e giren birliklerimiz Hassa ve Azez’den de sınırı geçti. Hendek kazan PKK’lı hainleri inlerinde çembere aldı. Bölücülere karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı, Türkiye’yi birleştirdi. 80 milyon kenetlendi, Mehmetçiğin arkasında dağ gibi duruyor. İşte Zeytin Dalı harekatından son dakika gelişmeleri..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/zeyindali-880-dha.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/afrine-duzenlenen-zeytin-dali-harekatinda-4-gun-son-dakika-haberleri-2185783/"]