Antalya'da, çeşitli mahallelerde 54 dairesi bulunan Hasan K., kirayı almak için H.Ö.'nün Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi'nde oturduğu eve gitti. H.Ö., kapıda karşıladığı Hasan K.'yi içeri davet etti. Ev sahibinin içeri girmesiyle bir anda üzerindekileri çıkaran H.Ö., bir yandan da Hasan K.'nin vücudunun çeşitli yerlerini okşamaya başladı.

 

Bu anları kamerayla görüntüleyen kadının sevgilisi Ş.Ç., ev sahibi Hasan K.'nin başına sert cisimle vurdu. S.Ç., çektiği görüntülerle şantaj yaparak, Hasan K.'den iki eşit taksitte 20 bin lira istedi. Taraflar, aynı günün ilerleyen saatlerinde bir kafede buluşmak için anlaştı.

[caption id="attachment_2240942" align="alignnone" width="880"]ANTALYA'DA GAYRİMENKUL ZENGİNİ YAŞLI ADAMI, KİRACISI OLDUĞU KADIN VE SEVGİLİSİNİN ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ YAPARAK DOLANDIRMAYA ÇALIŞTIĞI İDDİA EDİLEN İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI. ANTALYA'DA GAYRİMENKUL ZENGİNİ YAŞLI ADAMI, KİRACISI OLDUĞU KADIN VE SEVGİLİSİNİN ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ YAPARAK DOLANDIRMAYA ÇALIŞTIĞI İDDİA EDİLEN İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI.[/caption]

KASKETİ ÇIKARINCA OPERASYON YAPILDI

Kiracısı kadının evinden ayrılan Hasan K., Antalya Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne giderek, başından geçenleri anlattı. Operasyon için hazırlık yapan polis, buluşma noktası kafede önlem alıp, beklemeye başladı. Hasan K., belirtilen adrese gelen H.Ö. ve sevgilisi Ş.Ç. ile bir araya geldi. Burada parayı çifte veren Hasan K., bu sırada başındaki kasket çıkardı. Kasketin çıkarılması işaretinin ardından harekete geçen polis, çifti gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden sonra ifadeleri alınan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Operasyon anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.

DHA