Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine gündemi belirliyor. Bu hafta ülkenin gündemin de olan ve büyük tepki alan Erdoğan'ın Türk Tabipler Birliği ve Türkiye Barolar Birliği'nden 'Türk ve Türkiye' ifadesinin kaldırılma talebi ele alındı.

[old_news_related_template title="Türkiye'nin nabzı Kuşadası'nda atıyor!" desc="Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine gündemi belirliyor. Kuşadası'nda sevenleri ile buluşan Halk Arenası'na halktan yine her zaman olduğu gibi büyük bir ilgi var. Salon Kuşadalılar tarafından hınca hınç doldurulmuş durumda..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/880-38.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/turkiyenin-nabzi-kusadasinda-atiyor-2212971/"]

"İYİ Kİ ÖNLERİNDE TÜRK VE TÜRKİYE İFADELERİ VAR"

Türk Tabipler Birliği ve Türkiye Barolar Birliği'ne sahip çıkan Usta gazeteci Uğur Dündar, "Biz her fırsatta, bu korku imparatorluğunda tüm akademisyenler neredeyse 'içlerindeki cesaret sahiplerini bir kenara ayırıyorum' sindirildiği, iyice bir yandaşlaşma sürecine sokulduğu, buna uymayanların meslekten uzaklaştırıldığı, ceza evlerine atıldığı bir süreç yaşıyoruz. Suskunluk sarmalı toplumu maalesef kuşatmış durumda. Ama Türkiye Barolar Birliği ve Türk Tabipler Birliği gibi kuruluşlar bizim sesimiz oldular. Ve dile getirilmesi gereken tüm ülke sorunlarını hem hukuki olarak hem de büyük bir cesaretle dile getirdiler. Kendilerine teşekkür borcumuz var. İyi ki varlar ve iyi ki önlerinde Türk ve Türkiye ifadeleri var" dedi.

[old_news_related_template title="İYİ Parti’li Türkşen: 2018, geldikleri gibi gidecekleri yıl olacak" desc="Halk TV’de ekranlara gelen Uğur Dündar ile Halk Arenası’na konuk olan İYİ Parti’nin kurucularından, Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Türkşen, '2018 yılı Atatürk'ün 'geldikleri gibi giderler' sözünün 100. yılı. Bize bu emperyal düzeni kim kurduysa 2018 yılı onların gidiş yılı olacak' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/turksen.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/iyi-partili-turksen-2018-geldikleri-gibi-gidecekleri-yil-olacak-2213209/"]

arena-6

"FAŞİZM İŞTE BUDUR"

Dündar'ın bu açıklamalarından sonra söz alan Bozkurt, "Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan Erdoğan, kendisi gibi düşünmeyen herkesi ötekileştiren, tek bir model çizmeye uğraşıyor. Dün akşam yine merkez medyada bir gazeteci, 'yapılan anketlerde Cumhurbaşkanına güven yüzde 73, daha neyi konuşacağız' dedi. Yani bir iktidar yanlısı gazetecenin bu sözünden sonra biz buraya bütün ansiklopedileri yığsak, faydasız. Faşizm işte budur!" ifadelerini kullandı.

arena-3 arena-4 arena-11 arena-13 arena-19 arena-26 arena-28 arena-33 arena-35