CHP İstanbul İl Kongresi, Bostancı Gösteri Merkezi’nde Saat 10:00’da başladı. Kongre’de mevcut başkan Cemal Canpolat ile Canan Kaftancıoğlu yarışıyor.

FOTO:SÖZCÜ - Salona halen cezaevinde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun fotoğrafının yer aldığı ve üzerinde FOTO:SÖZCÜ - Salona halen cezaevinde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun fotoğrafının yer aldığı ve üzerinde "Buluşacağız özgürlükte, yarınlar bizim " yazılı bir pankart da asıldı.


Blok listeyle oylama yapılacak olan seçime yoğun katılım yaşanıyor. Büyük heyecanın yaşandığı kongreye CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Salona CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelmesinin ardından, İl Başkanı Cemal Canpolat Kongre’nin açılışını yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay’ın başkan seçildiği divan başkanlığının üyeleri de Divana Doğan Çakmak, Hüseyin Aksu, Alev Çağlayan ve Hale Coşkun Özcömert’ten oluştu.