CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor? programına katıldı. CHP'nin 3-4 Şubat'ta gerçekleştireceği 36. Olağan Kurultayı'nın ele alındığı programda Bingöl, önemli açıklamalarda bulundu.

[old_news_related_template title="Kocasakal: Kendimi ülkeme borçlu hissettiğim için adayım" desc="CHP'de hazırlıkları devam eden büyük kongrede genel başkan adayı olan Prof. Dr. Ümit Kocasakal, katıldığı programda neden aday olduğunu açıkladı. Kocasakal, kendisini devlete borçlu hissettiği için aday olduğunu söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/kocasakal.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/kocasakal-kendimi-ulkeme-borclu-hissettigim-icin-adayim-2196244/"]

Önce 'çarşaf liste'nin ne olduğunu açıklayan Tekin partisinin kurultaya bu yönetimi kullanacağını söyledi. Bingöl, "Tüzüğümüzde çoğunluğun 'blok liste' istemesi durumunda o şekilde yapılması da yer alıyor. Fakat biz 'çarşaf liste'den yanayız" ifadelerini kullandı.