İstanbul Ataşehir Atatürk Mahallesi’nde 18 Şubat’ta saat 04.40 sıralarında bir çorbacıda iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Z.Ü., Ö.O. ile güvenlik görevlisi G.B. silahla yaralandı.

Olay sonrası firar eden saldırgan E.T., emniyete giderek teslim oldu. Gözaltına alınmasının ardından savcılık sorgusu için Anadolu Adliyesi’ne getirilen şüpheli E.T., sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından “silahla kasten yaralama” suçunu işlediği gerekçesiyle tutuklandı.

[old_news_related_template title="Sakarya'da sosyal medya paylaşıma 4 tutuklama" desc="Sakarya’da sosyal medya üzerinden terör örgütü lehine paylaştığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/mahkeme_16_9_1519050955.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/sakaryada-sosyal-medya-paylasima-4-tutuklama-2232375/"]

‘KIZ ARKADAŞIMA LAF ATTILAR’

Şüpheli E.T. savcılık sorgusunda, olay günü kız arkadaşı ve 3 arkadaşı ile birlikte gittikleri kafede, kavgada yaralanan Z.Ü. ve Ö.O.’nun karşı masada oturduğunu ve kız arkadaşına sürekli baktığını belirterek, “Kız arkadaşım şahısların kendisine laf attıklarını hatta küfür ettiklerini söyledi. Arkadaşıma ‘mekandan çıkalım, paçacıma gidelim’ dedim. Şahısların olay çıkaracağını düşünerek, Ataşehir’deki işyerime gidip bana ait ruhsatsız tabancayı aldım. Çorbacıda iki şahsın içerde olduğunu gördüm. Küfür etmeye başladılar. Ellerini bellerine doğru attılar. Z.Ü. yüzüme kafa attı, Ö.O. da yumruk attı. Devamında Ö.O. cebinden çıkardığı bıçağı sol bacağıma doğru salladı ve bacağım kanamaya başladı. Bunun üzerine belimde bulunan tabancayı çıkartıp yere doğru 5-6 kez ateş ettim. Güvenlik görevlisi G.B.’nin müdahale edip etmediğini ve nasıl yaralandığını hatırlamıyorum. Olay sebebiyle burnum kırıldı, bu nedenle Z.Ü. ve Ö.O.’den şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Çorbacıda silahlı kavga! 3 yaralı" desc="İstanbul Ataşehir’de bir çorbacıda, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Öte yandan vurulanlardan bir kişinin ise güvenlik görevlisi olduğu öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/atasehir-1_16_9_1518930512.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/corbacida-silahli-kavga-3-yarali-2228518/"]

Çıkarıldığı mahkemedeki sorgusunda, savcılıkta verdiği ifadeyi tekrar eden şüpheli E.T., “Kimseyi hedef almadım. Kimin ne şekilde yaralandığını bilmiyorum. Suç işleme kastı ile hareket etmedim” dedi.

Şüphelinin üzerine atılı “silahla kasten yaralama” suçunu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin bulunduğunu belirten mahkeme, şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.