Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolaoğlu görüşmeyle ilgili olarak "Son gelişmelerle ilgili bir fikir teatisinde bulunduk" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti Genel Merkezinde kabul edilen ve yaklaşık 1,5 saat süren görüşme sonrasında çıkışta gazetecilere açıklama yapan Temel Karamollaoğlu, "Sadece şunu söyleyeyim, biz Sayın Cumhurbaşkanına uyum yasaları ile ilgili yaptığımız çalışmayı taktim ettik, fikirlerimizi, kanaatlerimizi söyledik. Son gelişmelerle ilgili bir fikir teatisinde bulunduk" diye konuşu.
Karamollaoğlu, ittifak sorularına ise cevap vermedi.

İHA

[old_news_related_template title="Bakan açıkladı MHP'nin parası kesilmeyecek" desc="AKP ile ve MHP arasında devam ittifak çalışmalarında, iki partinin temsilcilerinin katıldığı komisyon çalışmalarını sürdürüyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AKP ile MHP arasıda devam eden ittifak çalışmaları ile ilgili olarak, 'Hazine yardımını kesmeyecek düzenleme olacak' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/ak_parti_ve_mhp_koordineli_calisacak_1487573164_7479.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/bakan-acikladi-mhpnin-parasi-kesilmeyecek-2208719/"]