İstanbul Emniyeti'ne bağlı Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçiren dün akşam Zafer Mahallesi'nde yaşandı.

İddialara göre, 36 yaşındaki Volkan Bağış ile eşi Ö.B. ile aralarında yaklaşık iki yıldır şiddetli geçimsizlik vardı. Volkan Bağış'ın kendisini darp etmesine dayanamayan kadın, 2 çocuğuyla alarak babası Ethem Bülent İ.'nin evine gitti. Babasıyla yaşamaya başlayan Ö.B.'nin boşanma davası açtığı öğrenilirken, Volkan Bağış ise kayınbabasını polise şikayet ettiği ortaya çıktı.

Dün akşam saatlerinde yine çift arasında tartışma yaşanması üzerine Ethem Bülent İ. silahını alarak dışarı çıktı. Zafer Mahallesi Mühürdar Sokak’ta damadını gören kayınbaba silahını çekerek ateş etmeye başladı. Volkan Bağış vücuduna isabet eden kurşun yağdırdıktan sonra Ethem Bülent İ. kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Volkan bağış kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaşanan olayın ardından damadını öldüren ve kanser olduğu öğrenilen kayınbabayı yakalamak için harekete geçti.

DAMAT SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Yapılan araştırmalarda öldürülen Volkan Bağış’ın 8’i aile içi şiddet, 5 kasten yaralama ve 7 tehdidin de aralarında bulunduğu 34 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.