İçişleri Bakanlığı kararıyla CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ardından CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar görevden uzaklaştırıldı.

[old_news_related_template title="Battal İlgezdi kimdir? Görevinden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı kaç yaşında ve nereli?" desc="Görevinden uzaklaştırma kararı verilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kimdir, İlgezdi kaç yaşında ve nereli? İçişleri Bakanlığı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi görevden uzaklaştırdığını açıkladı. Battal İlgezdi Anayasa'nın 127. maddesinin verdiği yetki doğrultusunda görevden uzaklaştırıldı. İşte Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında detaylar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/battalilgezdi8801.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/battal-ilgezdi-kimdir-atasehir-belediye-baskani-battal-ilgezdi-gorevden-uzaklastirildi-2124243/"]

Görevden almalara tepkiler dinmezken CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, resmi sosyal medya hesabından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte birkaç saat önce çekilen fotoğrafını yayınlaması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

basliksiz-3

Ali Kılıç, Bakan Soylu ile birlikte çektiği fotoğrafı “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Haliç Kongre Merkezi”ndeyiz . Maltepe Kaymakamımız Meftun Dallı ve mahalle muhtarlarımızla birlikte İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısına katıldık” sözleriyle paylaştı.

[old_news_related_template title="Görevden uzaklaştırma kararı sonrası Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'dan son dakika açıklaması" desc="İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, kararın ardından son dakika önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Belediyesi önünde toplanan kalabalığa seslenen Murat Hazinedar, 'Milletin verdiği emaneti millet alır' dedi. Hazinedar, gerekçe olarak hakkında 'FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak' iddiasıyla soruşturma açıldığını belirterek 'İktidarın bu terör örgütünü meşru gördüğü 17/25 Aralık'tan önceki dönemde de bu terör örgütüyle nokta kadar işimiz, siyaseten de ticareten de ve sosyal olarak da olmamıştır. Ne benim ne de ailemin' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/m.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/gorevden-uzaklastirma-karari-sonrasi-besiktas-belediye-baskani-murat-hazinedardan-son-dakika-aciklamasi-2160594/"]

Ali Kılıç'ın paylaşımına tepki gösteren de destek veren de oldu.