İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçiren olay Kartal Topselvi Mahallesi'nde 11 Ocak'ta gece saat 01:45 sıralarında yaşandı.

 

İddialara göre, İsmail Ç. (34) gece aracıyla bir parka gidip alkol almak istedi. Parka doğru ilerleyen İsmail Ç., yolda 2013 yılında öldürülen kardeşi Mikail Ç.'nin katilinin kardeşini gördü. İsmail Ç. gördüğü kişiyle önce tartışmaya ardından tekme tokat kavga etmeye başladı. Aynı mahallede oturan kan davalıları arasındaki kavga giderek alevlendi.

ARACININ KAMERASI SANİYE SANİYE KAYDETTİ


 

İsmail Ç.'nin kavga ettiği kişinin arkadaşı olan Cihat Musa Baran araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.  Bu esnada İsmail Ç. tabancasından çıkan kurşun kavgayı ayırmaya çalışan Baran’ın karnına isabet etti. Hemen hastaneye kaldırılan Baran yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tüm bu yaşananlar ise İsmail Ç.'nin aracının kamerasına yansıdı.

FOTO:SÖZCÜ - İşlediği cinayet aracının kamerasına da yansıyan şahıs mahkemeye sevk edildi. FOTO:SÖZCÜ - İşlediği cinayet aracının kamerasına da yansıyan şahıs mahkemeye sevk edildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit etti. Kasten adam yaralama, mala zarar verme ve uyuşturucu kullanmaktan kaydı olan İsmail Ç. yi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. İsmail Ç.'nin aracındaki görüntü de polis ekipleri tarafından bulundu.