Kar ne zaman yağacak? Meteroroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Doğu Karadeniz kıyıları dışında ülkemiz genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, yarın (Perşembe) rüzgarın kuzeye dönmesi ve ani sıcaklık düşüşü ile birlikte Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç ve yüksek kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek yağışların, yarın (Perşembe) Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ve Antalya'nın doğusunda kuvvetli sağanak (21-50 yer yer 51-100 mm/metrekare), Bolu ve Düzce'nin Kaynaşlı, Gölyaka, Yığılca ve Çilimli ilçelerinde yer yer yoğun kar (20-50 cm) olarak etkili olması bekleniyor. İşte yurtta ayrıntılı hava durumu...

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde rüzgarın kuzeye dönmesi ve ani sıcaklık düşüşü ile birlikte 6 ila 10 derece azalacağı, doğu kesimlerde güneyli rüzgarla birlikte 1 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) batı kesimler ile zamanla iç bölgelerde kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Ege ile yarın (Perşembe) Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-70 km/saat) ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

[old_news_related_template title="Meteorolojiden yeni bir uyarı daha!" desc="Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü, Erzurum ve Erzincan için yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/meteorolaoji.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/meteorolojiden-yeni-bir-uyari-daha-4-2178184/"]

İSTANBUL'A FIRTINA UYARISI

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, bu gece Kırklareli'nin yükseklerinde, yarın (Perşembe) bölgenin doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren batı güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına(60-80 KM/SAAT), Gece saatlerinden sonra kuzeybatı yönlerden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına(70-90 KM/SAAT) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor

meteoroloji-firtina

TÜRKİYE GENELİ UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) batı kesimler ile zamanla iç bölgelerde kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden esecek rüzgarın; Marmara ve Ege ile yarın (Perşembe) Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-70 km/saat) ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Soba ve baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Ülkemiz genelinde beklenen yağışların, yarın (Perşembe) Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ve Antalya'nın doğusunda kuvvetli sağanak (21-50 yer yer 51-100 kg/metrekare), Bolu ve Düzce'nin Kaynaşlı, Gölyaka, Yığılca ve Çilimli ilçelerinde yer yer yoğun kar (20-50 cm) şeklinde etkili olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, bu gece Kırklareli'nin yükseklerinde, yarın (Perşembe) bölgenin doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

BURSA 4°C, 5°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu, yarın (Perşembe) karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) , yarın (Perşembe) kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

ÇANAKKALE 7°C, 9°C

Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) , yarın (Perşembe) kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

KIRKLARELİ 4°C, 6°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) , yarın (Perşembe) kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

EGE

Çok bulutlu, Kıyı Ege ile akşam saatlerinden sonra bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı, yarın (Perşembe) iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

A.KARAHISAR 3°C, 4°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu, yarın (Perşembe) karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

DENİZLİ 6°C, 7°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu, yarın (Perşembe) yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) , yarın (Perşembe) kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

IZMIR 8°C, 10°C

Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) , yarın (Perşembe) kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

UŞAK 3°C, 4°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu, yarın (Perşembe) karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) , yarın (Perşembe) kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

AKDENİZ

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölge genelinin yağmur ve sağanak, yarın (Perşembe) zamanla iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Perşembe) Doğu Akdeniz ile Antalya'nın doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın batısı ile yarın (Perşembe) bölge genelinde güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra batısında kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

ADANA 7°C, 14°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın (Perşembe) güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

ANTALYA 11°C, 17°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Perşembe) doğusunda kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın (Perşembe) güney ve güneybatı, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra batısında kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

KAHRAMANMARAŞ 2°C, 8°C

Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın (Perşembe) güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

MERSİN 9°C, 15°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın (Perşembe) güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Sivas ve Kayseri çevrelerinin, gece saatlerinden itibaren kuzeybatısı ile yarın (Perşembe) bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, kuzeydoğusu ile yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra bölge genelinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA 4°C, 5°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yükseklerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ESKISEHIR 3°C, 4°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

KAYSERİ 0°C, 8°C

Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

SİVAS -1°C, 4°C

Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölge geneli yağmurlu, iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmurlu, yarın (Perşmebe) iç kesimlerinin kar, kıyılarının karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Perşembe) Bolu ve Düzce'nin Kaynaşlı, Gölyaka, Yığılca ve Çilimli ilçelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BOLU 3°C, 3°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu yüksekleri karla karışık yağmurlu, yarın (Perşembe) il genelinde yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

DÜZCE 6°C, 6°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu yüksekleri karla karışık yağmurlu, yarın (Perşembe) Kaynaşlı, Gölyaka, Yığılca ve Çilimli ilçelerinde yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

SİNOP 9°C, 12°C

Çok bulutlu ve gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ZONGULDAK 8°C, 8°C

Çok bulutlu ve gece saatlerinden itibaren yağmurlu, yarın (Perşembe) zamanla iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, iç kesimleri ile Samsun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Bayburt ve Gümüşhane ile yarın (Perşembe) akşam saatlerinden itibaren Amasya ve Tokat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

AMASYA 5°C, 11°C

Çok bulutlu ve yarın (Perşembe) aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

GİRESUN 9°C, 14°C

Çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

SAMSUN 8°C, 14°C

Çok bulutlu ve yarın (Perşembe) aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

TRABZON 9°C, 21°C

Çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların güneybatısı ileŞırnak il merkezinde yağmur ve sağanak, bölgenin diğer kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Kar yağışının yarın (Perşembe) zamanla Erzurum ve Muş çevrelerinde etkisini artıracağı tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın (Perşembe) bölgenin batısında güney ve güneybatı (Lodos)yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

ELAZIĞ 0°C, 6°C

Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.. Rüzgarın yarın (Perşembe) il genelinde güney ve güneybatı (Lodos)yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

ERZURUM -9°C, 0°C

Çok bulutlu ve kar yağışlı geçecek. Kar yağışının yarın (Perşembe) zamanla etkisini artırması bekleniyor.

HAKKARİ -1°C, 1°C

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

VAN -3°C, 3°C

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın (Perşembe) bölgenin batısında güney ve güneybatı (Lodos)yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

DIYARBAKIR 3°C, 6°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

GAZIANTEP 4°C, 9°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın (Perşembe) güney ve güneybatı (Lodos)yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

SANLIURFA 4°C, 10°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın (Perşembe) güney ve güneybatı (Lodos)yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

SIIRT 2°C, 6°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLERDE HAVA

Akdeniz ve Güney Ege'de tam fırtına, Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege kuvvetli fırtına, Doğu Karadeniz'in batısında fırtına, Doğu Karadeniz'in doğusunda fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), gece saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa), öğle saatlerinden itibaren 7 ila 9 (75-90km/sa), doğusu gece saatlerinde güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), kuzeyi ile yarın öğleden sonra doğusu 5 ila 7 (40-60 km/sa), yarın öğleden sonra batısı kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, yarın orta ve batısı 4,0 ila 5,0m Görüş: Zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 7 ila 9 (20-40 km/sa), yarın kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 3,0m ila 4,0m yarın 1,5 ila 2,5m Görüş: Orta, fırtınada zayıf.

EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa), yarın kuzeybatıdan 7 ila 9 (75-90 km/sa) güneyinde 8 ila 10 (75-100 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 3,0 ila 4,0m, yarın 5,0 ila 6,0m Görüş: Zayıf.

AKDENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu ve yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa), gece 7 ila 9 (75-90 km/sa), yarın öğleden sonra kuzeybatıdan 10 (100 km/sa), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) yarın 7 ila 9 (75-90 km/sa), yarın öğleden sonra kuzeybatıdan 10 (100 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 2,0 ila 3,0m gece 4,0 ila 5,0m yarın öğleden sonra 6,0m Görüş: Zayıf.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan, doğusu güneydoğudan, yarın kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: Zayıf.