Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Vatandaşlar MPİ tarafından canlı yayında açıklanan Sayısal Loto çekiliş sonuçları şanslı numaraları merak ediyor. MPİ bu hafta Sayısal Loto büyük ikramiye tutarı olarak 3 milyon 882 bin TL belirledi. Sayısal Loto sonuçlarına göre geçtiğimiz hafta devreden Sayısal Loto yine devretti. Sayısal Loto geçen hafta devretmişti ikramiyenin büyümesi üzerine vatandaşlar bayilere koştu. İşte merak edilen 10 Şubat Sayısal Loto sonuçları...

10 ŞUBAT SAYISAL LOTO SONUÇLARI

MPİ tarafından noter huzurunda canlı yayında açıklanan Sayısal Loto çekiliş sonuçları şöyle:

2, 8, 17, 33, 37, 41

sayisal-loto-sonuclari

sayisal-loto-sonuc-sorgulama

GEÇEN HAFTANIN SONUÇLARI

3 Şubat Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonucu:

8, 14, 31, 34 38, 41

gecen-hafta

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

1 ile 49 sayı kümesi içinden 6 sayı seçilerek oynanan bir şans oyunudur. 6,5,4 veya 3 sayının doğru tahmin edilmesiyle ödül kazanılır. Büyük ödül 6 bilen katılımcı veya katılımcılara verilir. Bir çekilişte 6 bilen çıkmaz ise ödül bir sonraki çekilişe devredilir ve ödül miktarı böylece katlanarak devam eder. Bu şekilde yapılacak devir 3 haftayı geçemez 4'üncü haftada da 6 numarayı doğru tahmin eden yoksa ödül beş bilen katılımcı veya katılımcılara, beş bilen de yoksa ödül, dört numarayı doğru tahmin eden katılımcı veya katılımcılara verilir. Sayısal Loto sonuçları MPİ canlı yayını ile her cumartesi saat 21.15’te açıklanıyor.

İKRAMİYE ÖDEME MERKEZLERİ

Sayısal Loto ikramiyelerinin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Milli Piyango idaresi Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.