İran'da yaşanan olaylar Türkiye'nin de gündeminde. Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi, CNN Türk'te katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

 

ABD'nin Ortadoğu'daki planlarına dikkat çeken Selvi, "Amerika bölgeyi dizayn etmeye çalışıyor. BAE ve Suudi Arabistan ile girdikleri ilişki biçimi itibariyle de kendileri Körfez'de sünni Araplarla bir ağırlık koymaya başladılar. Amerika için yıkılması gereken kaleler var. Şimdi de İran'a koçbaşıyla vuruyor, yıkmaya çalışıyor. Ama ben başarılı olacaklarına inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Canlı yayında Abdullah Gül için bomba sözler: Gül Erdoğan'ın karşısında aday mı olacak?" desc="Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CNN Türk canlı yayında son KHK'ya yönrlik çıkışıyla gündeme gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü 'bir grubun muhalefetin adayı olarak Erdoğan'ın karşısına çıkarmaya hazırlandığını' öne sürdü. Selvi, 'Destek bulursa Gül aday olabilir. Bence Erdoğan'a karşı aday olup kendini kurda yem etmemeli' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/guglll.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/canli-yayinda-abdullah-gul-icin-bomba-sozler-gul-erdoganin-karsisinda-aday-mi-olacak-2156174/"]