İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Kazım Kahyaoğlu’nun Bylock arkadaş grubunda FETÖ firarisi eski hakim Mehmet Karababa, Ergenekon ve Balyoz kumpasında aktif görev alan Cihan Kansız, Fikret Seçen, Sedat Sami Haşıloğlu’nun yer aldığı öğrenildi.

kansiz-secen-manBylockçu eski hakim ve savcıların kod isimleri de belirlendi. Buna göre: Kazım Kahyaoğlu'nun 'Kemal', Cihan Kansız’ın, 'Han', Sedat Sami Haşıloğlu’nun, 'Semih', Fikret Seçen’in, 'Serdar', Mehmet Karababa’nın da 'Kutay' kod adını kullandığı belirlendi. Soruşturma kapsamında eski hakim Kazım Kahyaoğlu’nun bazı Bylock yazışmalarına da ulaşıldığı bildirildi.

FETO’NUN ANNESİNİ RÜYASINDA GÖRMÜŞ


Kazım Kahyaoğlu’nun Bylock arkadaşlarına gönderdiği mesajların bir bölümü de deşifre edildi. Kahyaoğlu’nun Bylock üzerinden gönderdiği mesajda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in annesini rüyada gördüklerini söyleyerek kendilerine mesaj verdiğini öne sürüyor. Kahyaoğlu aynı mesajda Türkiye’nin uluslararası mahkemelerde yargılanacağını iddia ediyor. Kahyaoğlu deşifre edilen başka bir mesajında ise terörist başı Fetullah Gülen’e övgüler diziyor.

KAHYAOĞLU’NDAN DUA SEANSI


Kahyaoğlu’nun başka bir mesajında ise Hocaefendi diye hitap ettiği FETÖ lideri, teröristbaşı Fethullah Gülen'e dua edilmesini istiyor. Kahyaoğlu mesajında, “Günlük 50 Felak, 50 Nas, 50 Ayetel Kursi okuyup hizmetimize ve H.E’ye (Sözde Hoca Efendi) dua etmeye devam edelim” diyor.

[old_news_related_template title="47 öğretmene FETÖ'den gözaltı" desc="FETÖ ile irtibatları tespit edilen 47 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/gozalti-iha-1_16_9_1519196497.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/47-ogretmene-fetoden-gozalti-2236736/"]