Kadir Topbaş'ın geçtiğimiz yıl Eylül ayında verdiği istifasının ardından İBB Başkanlığı görevine gelen Mevlüt Uysal üst düzey yönetici kadrosunu değiştirmeye devam ediyor. Daha önce İETT Genel Müdürü ile İBB'ye bağlı şirketlerden Medya A.Ş. ve Kültür A.Ş.'nin genel müdürlerini değiştiren Uysal şimdi de Spor İstanbul A.Ş. Genel Müdürlüğünde değişikliğe gitti.

İsmail Özbayraktar (solda) görevinden alındı yerine Yakup İsmail Özbayraktar (solda) görevinden alındı yerine Yakup Güler (sağda) getirildi.


Spor İstanbul A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar görevinden alındı. Yerine 3 yıldır Şehir Hatları A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinden bulunan Yakup Güler getirildi.

Özbayraktar görevden alınışını sosyal medya hesabından "Değerli çalışma arkadaşlarım, Spor İstanbul Genel Müdürü olarak 4 yıla yaklaşan görev sürem boyunca tek yürek, tek ses, tek nefes  olduk. Birlikte omuz verdiğimiz bu kutsal görev bugün itibariyle şahsım adına sonlanmış bulunuyor'' mesajı ile duyurdu.

SIRADA İGDAŞ MI VAR?


CHP'li İBB Meclis Üyesi Tarık Balyalı, İBB yönetiminde üst düzey değişikliklerin devam edeceği yönünde duyum aldıklarını belirterek ''İBB'ye bağlı 5 şirketin daha genel müdürünün gideceği hatta bu isimler arasından İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik'in de bulunduğu söyleniyor'' dedi.

Balyalı, ''Mevlüt Uysal eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın kadrolarını teker teker görevden alıyor. Bu süreç önümüzdeki günlerde de hızlanarak devam edecek'' yorumunda bulundu.

[sozcu_dailymotion_video id="x62e5y0">