Kaza, saat 19.30 sıralarında Haramidere metrobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beylikdüzü’nden Zincirlikuyu istikametine giden metrobüs kayganlaşan yolda duramayarak durakta bekleyen başka bir metrobüse arkadan çarptı.

 

 

Çarpmanın etkisiyle metrobüste bulunan yolcuları araç içerisinde savrulurken, sürücü ise şoför mahallinde sıkıştı. Kazayı ucuz atlatan yolcular ise itfaiye, sağlık ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

resimid_4553041

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri kazada yaralananlara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevrede bulunan en yakın hastanelere kaldırdı. Bazı yolcular ayakta tedavi edilirken, hastaneye kaldırılan yolcular ise tedavi altına alındı. Şoför mahallinde sıkışan metrobüs sürücüsünün kazada ağır yaralandığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazanın olduğu bölge Edirne istikameti yönünde trafik kilit oldu. Kazadan sonra Cevizlibağ istikameti yönünde trafik kilit oldu.


METROBÜS SEFERLERİ NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle metrobüs yolunda uzun kuyruklar oluştu. Polis ekipleri yaptıkları çalışma sonrası metrobüs trafiği tek yönden sağlandı. Kaza yapan metrobüsün olay yerinden çekici yardımıyla kaldırılması sonrasında metrobüs seferleri normale döndü.

İHA

resimid_4552818

resimid_4552836

resimid_4552838
resimid_4553038
resimid_4553040