Türkiyenin´nin başlattığı `Zeytin Dalı Harekatı´ kapsamında Suriye´nin Afrin kentindeki terör örgütü PYD´ye ait bölgeler bugün de savaş uçakları tarafından bombalandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)  tarafından havadan harekat düzenlenen bölgeler, karadan da ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) güçleri tarafından ateş altına alınıyor.

 

TSK tarafından Afrin’de PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütüne ait silah ve mühimmat deposunun tam isabetle vurulduğu açıklandı.

[old_news_related_template title="Özgür Suriye Ordusu, Afrin'e böyle gidiyor! Afrin operasyonunda son durum..." desc="ABD’ye rağmen, Rusya’ya rağmen Afrin’i “vururuz” dedik... Hainleri vurduk. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dün saat 17.00'da Adana'daki İncirlik Üssü ve Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda havalanan 72 savaş uçağının hava saldırısıyla başlattığı 'Zeytin Dalı' harekatı bugün de son hızıyla sürüyor. TSK'ya ait tank ve zırhlı araçların Afrin'e ilerleyişi devam ediyor. ÖSO'nun PYD-PKK'nın kontrolünde bulunan bir köyü ele geçirdiği öğrenildi. Öte yandan medya temsilcilerini ağırlayan Başbakan, 30 km içeride bir güvenli hat oluşturulacağını ifade etti. Operasyondan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/tanklar-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/afrin-harekatinda-son-durum-son-dakika-haberleri-2183280/"]