Milli Piyango oyunları arasından en çok kazandıran oyun Süper Loto çekilişi Ankara Balgat'ta noter huzurunda belirlendi. Kuponları başında sonuçları bekleyen vatandaşlar haberimizden Süper Loto sonuçları sorgulayabilirler. Büyük ikramiye olan 3 milyon 925 lirayı bu hafta kazanan çıkmayınca umutlar haftaya kaldı. Beklentilerin yükseldiği MPİ Süper Loto'da gelecek hafta büyük ikramiyenin 6 milyon lirayı bulması bekleniyor. En çok kazandıran sayısal oyunun sonuçlarını haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte Süper Loto 8 Şubat 2018 sonuçları sorgulama ekranı...

8 ŞUBAT SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto sonuçlarının açıklanmasıyla vatandaşlar internete akın etti ve Süper Loto sonuçlarını sorgulamaya başladı. Süper Loto'nun 8 Şubat tarihli 538. hafta çekilişinin sonuçları ve ikramiye dağılımı şu şekilde;

3, 17, 21, 27, 28, 43

super-loto

SÜPER LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN SAYILAR

Süper Loto’da en çok kazandıran numaralar sırasıyla 35, 13, 1, 37, 45, 33, 17 ve 23 şeklinde. Çekilişte en az çıkan sayılar ise; 7, 11, 27, 28, 42, 52 ve 53'tür.

SÜPER LOTO İKRAMİYE ÖDEME MERKEZLERİ

(3) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,
(5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,
(6) bilenlerin ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenmektedir.



SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir. Kazandıran numaralar ise en hızlı şekilde Sözcü'den öğrenilir.