Diyarbakır'da 16 yaşındaki öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve mağdurun babasına şeriata gitmeyi teklif eden coğrafya öğretmeni A.B. hakkında, Kulp Kaymakamlığı tarafından yeniden idari soruşturma başlatıldı. Öğretmen A.B., Diyarbakır Valiliği'nin talebi üzerine hakkında açılan soruşturma kapsamında Kulp İlçesi'ndeki görevinden açığa alındı.

[old_news_related_template title="Tacizci öğretmenden mağdurun babasına şok mesaj!" desc="Diyarbakır'daki bir kız imam hatip lisesinde Coğrafya öğretmeni olarak, evli ve 3 çocuk babası A.B. (34) hakkında, öğrencisi 16 yaşındaki öğrencisi A.D.'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 4.5 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddia ardından Lice ilçesinde bir okula atanan A.B., şikayetini geri çekmeyen mağdurun babasına, 'Bir hata işledim. Bu suçun Allah'ın şeriati doğrultusunda mahkeme edilmesi gerekir. Davayı şeriate taşımak yerine, Allah'ın yasakladığı tağut ve hükmüne havale ettin. Şeriate gidelim, cezam ölüm de olsa razıyım' mesajı çekti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/tacizci-ogretmen-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/tacizci-ogretmenden-sok-magdurun-babasina-mesaj-2162472/"]

Sanık öğretmen A.B.'nin, hakkındaki cinsel taciz iddiası ortaya çıktıktan sonra Lice ilçesine atandığı, bir süre burada görev yaptıktan sonra, 5 ay önce ise kendi isteği ile Kulp İlçesi tayin edildiği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Adıyaman'da 7 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs linç edilmek istendi" desc="Adıyaman’da, 7 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahsı, linç etmek isteyen mahalle sakinlerinden polis kurtardı. Tekme tokat dövülen şahıs hastaneye kaldırıldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/resimid_4423749.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/adiyamanda-7-yasindaki-kiz-cocugunu-taciz-ettigi-iddia-edilen-sahis-linc-edilmek-istendi-2163915/"]

Yetkililerden alınan bilgiye göre; Diyarbakır Valiliği'nin de meydana gelen olayı ve öğretmen A.B. hakkındaki idari soruşturmayı yakından takip ettiği öğrenildi.

DHA