Öğrencilerin gözü kulağı Ankara Valiliği'nden gelecek tatil haberinde. Öğrenciler ve veliler yarın okullar tatil edilecek mi merak ediyor. Ankara'nın Ayaş ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve öğle saatlerinde Dikmen'de etkili olmaya başlayan kar yağışı gece de yağmaya devam edecek. Ankara'daki hava koşulları hayatı olumsuz etkiledi .

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmininde de Ankara'yı karlı bir haftanın beklediği görülüyor. Öte yandan kar yağışı yarın Ankara'da okullar tatil mi sorusunu gündeme getirdi.

ankara-da okullar tatil mi

VALİ AÇIKLADI: ANKARA'DA YARIN OKULLAR TATİL DEĞİL


Ankara Valisi Ercan Topaca Twitter hesabın bir açıklama yaptı. Topaca, "Sevgili öğrenciler, meteorolojik verilere göre okulların tatil edilmesini icap ettiren bir durum yoktur. Derslerinizde başarılar dilerim." dedi.



15 TATİL KARLI GEÇECEK

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan  Prof. Dr. Orhan Şen sömestır tatilinin karlı geçeceğini duyurdu.



[old_news_related_template title="Ankara kar yağışı ile beyaza büründü! " desc="Ankara'nın Ayaş ilçesinde başlayan kar yağışı ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı. Bölge genelinde sıcaklıkların 4 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor. Ayrıca sabah saatlerinde başlayan kar yağışının gece saatlerinde de karla karışık yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor. İşte Meteoroloji'nin Ankara için 5 günlük hava durumu tahmini ve kar haritası..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/ayas-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ankarada-kar-yagisi-basladi-2173206/"]

[old_news_related_template title="15 tatil ne zaman başlayacak?" desc="Karne günü gelirken öğrenciler 15 tatil ne zaman başlayacak ve kaç gün sürecek sorularına cevap arıyor. Önümüzdeki hafta sonu 15 tatil yani diğer adıyla sömestr tatili başlıyor. Peki öğrencilerin kış molası ne kadar sürecek, yarı yıl tatili kaç gün olacak?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/15-tatil-kac-gun-surecek.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/egitim/15-tatil-ne-zaman-baslayacak-yari-yil-tatili-kac-gun-surecek-iste-ogrencilerin-merak-ettigi-sorunun-cevabi-2172081/"]