Usta gazeteci Özdil, Uğur Dündar'ın Halk Arenası programında gündeme dair bomba açıklamalarda bulundu. Özdil, Türkiye'de tutuklanan gazeteci Deniz Yücel'in serbest bırakılmasıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Özdil'in ifadelerinden satırbaşları şöyle;

Gazeteci Deniz'in serbest kalması bir kere Türk demokrasisi adına çok iyi bir şey... Ama bunun Binali Bey'le Merkel görüşmesinden hemen sonra olması hukukun hikaye falan olduğunu anlatıyor... (Salonda gülüşmeler) Yani Merkel bizim Binali Bey'e demiş ki "Bunu bırak".. O da abisine telefon etmiş... (Salonda alkış tufanı gülüşmeler)

eeeee

Şimdi bunun böyle olduğu nereden tahmin ediyoruz. Bir başka Alman bilişim uzmanı Türkiye'de casus diye tutuklanmıştı. Deniz Türk kökenli Alman yurttaşı o Alman vatandaşıydı. Eski Almanya'nın eski Başbakanı geldi Türkiye'ye.. Asrın liderimizle görüştü.. Şakkk onu da bıraktılar. Yani adamını bulursan çıkıyorsun.. Uluslararası "hukuk", uluslararası "guguk" haline gelmiş.

whatsapp-image-2018-02-16-at-21-24

"BUGÜN GAZETEMİZİN PATRONU BURAK AKBAY İLE GÖRÜŞTÜM"

Ben bugün gazetenin patronu Burak Akbay ile konuştum. Dedim bak Merkel falan konuştu adamı çıkardılar. Sende dedim bir tane Katarlı ayarla... Bir Katar Dışişleri Bakanı mı bulursun?... (Salonda gülüşmeler ve alkış) Bizim SÖZCÜ davası da bitsin.

Şimdi bu ABD Dışişleri Bakanı geldi. Belki de İzmir'de tutukladıkları rahibi bırakacaklar...

ee

Her şey hayatımızda o kadar hızlı gelişiyor ki eskiden dün akşam ne yediğimizi unuturduk şimdi artık öğlen ne yediğimizi unutur hale geldik.. Çünkü bize devamlı yediriyorlar.

eeee