SÖZCÜ Plus ile artık; mobil, tablet ve masaüstü’nde SÖZCÜ’yü hem reklamsız, hem de 10 kat hızlı kullanmak mümkün. sozcu.com.tr'nin mobil uygulamalarından 7 gün 24 saat kesintisiz, SÖZCÜ Gazetesi'nin basılı versiyonuna ve arşivlerine dünyanın her yerinden erişebilirsiniz..

SİZE ÖZEL BİNLERCE İÇERİK

SÖZCÜ Plus; üyeleri için, özel hazırlanmış birbirinden farklı onlarca kategoriden, binlerce özel içeriğe ulaşımı ve haber okurken daha yalın, daha keyifli bir tasarımla özel bir deneyim yaşama ayrıcalığına sahip olma imkanı sunuyor.

ÜCRETSİZ KİTAP KAMPANYASINDAN KİMLER FAYDALANABİLİR

Yurt içinden SÖZCÜ Plus'a; sozcu.com.tr üzerinden 3 aylık  veya 1 yıllık abone olan veya Apple Store ile Google Play Store'dan 1 yıllık abone olan herkese, Bilal AK'ın kaleme aldığı  SÖZCÜ'ye kurulan kumpasının içyüzünü anlatan  'Gerçekleri Arşiv Yazar' kitabı, adreslerine ücretsiz olarak gönderilecek.... SÖZCÜ PLUS'A NASIL ABONE OLABİLİRİM? SÖZCÜ Plus'a; sozcu.com.tr Apple Store veya Google Play Store üzerinden abone olabilirsiniz. abonelik-baslat Apple Store / Google Play Store üzerinden satın almalarda "Web aboneliği" aktif edilmelidir. Web aboneliği nasıl aktif edilir? SÖZCÜ mobil uygulamasının ana açılış ekranında “Sozcu.com.tr” seçeneğine tıklayınız. Daha sonra üstte bulunan SÖZCÜ logosuna tıklayarak açılan menüde bulunan “Web aboneliğimi aktif et” linkine tıklayarak, mobil cihazınız üzerinden SÖZCÜ PLUS aboneliği web'de de aktif hale getiriniz. Sozcu.com.tr sitesine PC/Desktop/Tablet/Mobil web sitesinde tarayıcı üzerinden girdiğinizde sağ üst köşede bulunan “Plus Abone Girişi” bölümünden “Giriş Yap” butonuna tıklayarak kullanıcı adı ve parolanızla girip, SÖZCÜ PLUS’ı kullanmaya web'de de devam edebilirsiniz. Giriş yaptığınız bilgisayar/tablet/telefon dışında başka bir cihazdan giriş yapmışsanız, bu cihazla da tekrar üyelik girişi yapmanız gerekmektedir.

BİLAL AK'IN "GERÇEKLERİ ARŞİV YAZAR' KİTABI

Ergenekon, Balyoz, Odatv, Ayışığı, Sarıkız, Poyrazköy kumpasları, Sözcü gazetesini hedef seçerek devam etti… Bu kitap, Türkiye'nin kapkara yıllarının utanç medyasında yazılanları, yalanları, iftiraları ve Sözcü'nün manşetlerini bir araya getiriyor. Sözcü kumpasının içyüzü ve Sözcü'ye iftiralar yönelten Kripto FETÖ'cülerin gerçek yüzü… Öncesi ve sonrasıyla 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi... Sözcü yazarlarının iftiralara karşı yanıtları, arşivler, belgeler, gerçekler… Uğur Dündar ve Emin Çölaşan'dan Yılmaz Özdil'e, Bekir Coşkun'dan Soner Yalçın'a, Necati Doğru'dan Saygı Öztürk'e, basınımızın sembol isimleri, karanlığa ışık tutuyor. Gerçekleri Arşiv Yazar, ülkemizin basın ve hukuk tarihinde kendisinden çok söz ettirecek, derin izler bırakacak, gazeteciliğin sesinin gür biçimde yankılandığı bir çalışma. kitap-bilal-ak