Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a önemli bir yan uygulama geliyor. Gelen son haberlere göre Google Play'de yayınlanmaya başlayan WhatsApp Business birçok kişi tarafındam merak ediliyor. İşletmelere özel bu uygulama birçok küçük işletmecinin iletişim sorununa çözüm olacak.

WHATSAPP BUSINESS NEDİR?

WhatsApp bir süredir, işletmeler için WhatsApp'a ek özellikler getiren sürümü WhatsApp Business'ı test sürüşüne çıkarmıştı. Beta sürümünde bile 100 binden fazla indirilen uygulamanın final sürümü Google Play Store'da yayınlandı. Şimdilik uygulamayı çok fazla kişi indirmese de, beklenen uygulama bakalım ilerleyen zamanlarda fazlasıyla indirilmesi bekleniyor. Uygulama şimdilik sadece Android kullanıcıları için indirmeye sunulmuş durumda. Ancak ilerleyen zamanlarda WhatsApp iOS versiyonu için de uygulamayı çıkaracağı düşünülüyor.

whatsapp-haberleri

ŞİMDİLİK TÜRKİYE'DE YOK...

WhatsApp'ı adeta canlı bir müşteri hizmetleri ve iş kartviziti olarak kullanmanızı sağlayan uygulama. Şimdilik Endonezya, İtalya, Meksika, İngiltere ve ABD için kullanıma sunulan uygulama gün geçtikçe tüm bölgeler için yavaş yavaş kullanıma sunulacak. Ancak telefonunuzun bölgesini değiştirerek cihazınıza uygulamanın son sürümünü kurabilirsiniz.

[old_news_related_template title="WhatsApp'daki açık korkuttu! Mesajlarınızı okuyabilirler..." desc="WhatsApp gruplarını yakından ilgilendiren çok önemli bir açık keşfedildi. Yapılan son dakika araştırmalarına göre siber casuslar WhatsApp'ı kandırarak kendilerini grup sohbetlerine dahil ediyor. Tüm WhatsApp kullanıcılarını etkileyecek bu haberlere dikkat..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/whatsapp-hack-son-dakika-haberler-tehlike.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/whatsapp-mesajlarinizi-okuyabilirler-bu-aciga-dikkat-son-dakika-haberleri-2169231/"]

[old_news_related_template title="Görünce şaşırmayın! Son haberlere göre WhatsApp, Instagram ve Facebook birleşiyor..." desc="Akıllı telefonların en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları hakkında gelen son dakika haberleri şaşırttı. Mark Zuckerberg'in sahip olduğu üç program hikayeler konusuda birleşiyor. Gelen haberlere göre WhatsApp, Facebook ve Instagram'ın birbirine entegre olması için çok kısa bir süre kaldı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/facebook-haberleri-whatsapp.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/sasirtan-haber-whatsapp-instagram-ve-facebook-birlesiyor-2164245/"]