iPhone'un şu an piyasadaki en ufak modeli olan iPhone SE'nin yenisi geliyor. Çıkan sızıntılar sonrasında 2018'in ilk yarısında çıkacağı hemen hemen kesinleşen iPhone SE 2'nin yeni özellikleri ortaya çıkıyor. Yeni ortaya çıkan bir sızıntı, iPhone SE 2 bekleyenleri oldukça sevindirecek.

iPHONE SE 2 KABLOSUZ ŞARJ ÖZELLİĞİYLE GELEBİLİR!

Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo’da paylaşılan görsele göre iPhone SE 2, cam arka panele sahip olacak. Bu da demek oluyor ki bu uygun fiyatlı iPhone, kablosuz şarjı destekleyecek. Apple ilk kez geçtiğimiz yıl tanıttığı iPhone 8, 8 Plus ve X modelleri ile müşterilerine kablosuz şarj desteği sunmuştu, bundan sonra gelecek iPhone modellerinde kablosuz şarj desteğinin olması şaşırtıcı olmayacak.

iphone-se2-ne-zamna-cikacak

iPHONE SE 2'NİN ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

iPhone SE 2’nin beklenen özellikleri ise şu şekilde; 4 ya da 4.2 inçlik bir ekran, iPhone 7’lerde bulunan A10 Fusion işlemcisi, 2GB RAM’a 32 ve 128GB depolama alanı, 1700mAh batarya ve 12MP arka, 5MP ön kameraya sahip olması bekleniyor.

[old_news_related_template title="Ölmeyen kasa yeniden doğuyor! Apple'dan yeni iPhone SE geliyor..." desc="iPhone 5 ile beraber piyasaya çıkan, 5S ve SE modellerinde de kullanılan efsane iPhone kasası iPhone SE2 ile yeniden doğuyor. Boyuna göre güçlü sistemiyle dikkat çeken iPhone SE'nin yeni modeli nasıl olacak?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/04/25/iphone-se-goruntu.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/olmeyen-kasa-yeniden-doguyor-appledan-yeni-iphone-se-geliyor-2158110/"]