Gelecek hafta gökyüzü epey hareketli ve dinamik. Önümüzdeki haftaya Oğlak burcundaki Venüs etkisiyle başlıyoruz. Aşk konusunda en şanslılar kategorisinde, Oğlak ve Başak burçları ve yükselen burcu bu burçlar olan kişiler olacak.

buyuk1

- En işkolik: Yeni Ay’ın etkisiyle haftanın en işkoliği Koç ve yükseleni Koç burcu olanlar.

iskolik1

- Yatırım açısından şanslılar: Paranın kokusunu birkaç yüz metre öteden alıp, yatırımdan yatırıma koşacak olanlar ise bu hafta İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar.

- Özel hayatta en çok kriz tehlikesi taşıyan: Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar, ilişki anlamında çeşitli krizleri deneyimleyecekler.

- En gezgin ve neşeli: Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar hayatlarını daha renkli ve eğlenceli bir hale getirebilirler. Boğa’lar türlü seyahatlerle en gezenti burç olarak da bu haftaki enler listesinin en rahatı olacaklar.

gezgin-neseli

- Mekan değiştirecekler: Terazi burçları Yeni Ay’ın etkisiyle ev alıp satabilirler.

- Paradan yana şanslılar: Yay ve yükselen burcu Yay olanlar, gelecek hafta Napolyon Bonapart misali “Para, para, para” diyecekler. Bu hafta para
konusunda en şanslı olanlar onlar.

- En kitap kurdu: Eğitimden eğitime koşacak en meraklı kişiler Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar.

KOÇ

Yeni konulara girişmeden yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Seyahat planları yapmak için internette bolca araştırma yapacaksınız. İkili ilişkiler konusunda kafanız karışabilir.

BOĞA

Yapacağınız işleri yönetmekte ne kadar kararlı olsanız da gün boyunca her şey yavaş ilerleyebilir. Ödemeler vergiler konusundaki can sıkıcı detayları bugünden planlamalısınız.

İKİZLER

Ortaklık ilişkinizde sizi zorlayan bir soruna çözüm arayacaksınız. Akşam saatlerine kadar aradığınız çözüm yolları işe yaramaz gibi görünse de vazgeçmeden çabalamanızda fayda var.

YENGEÇ

Bugün aile içi konulara çözüm bulmanızda ve yarım kalan işlerinizi tamamlamanızda fayda var. Yatırım, kazanç ve paylaşımlar alanında önemli kararlar almaya çok açık olacaksınız.

ASLAN

Haftanın son gününe dinamik ve yaratıcı bir enerjiyle başlamak isteseniz de akşam saatlerine kadar her şey ağır ilerleyebilir. Çocuğunuzla ilgili bir konu önünüzde bir duvar oluşturabilir.

BAŞAK

Günün tamamını, sevdiğiniz ve yanlarında mutlu olduğunuz kişilerle geçirmenizi öneririz. Zira geçen haftadan beri gökyüzünün stresli konumu bugün de sizi etkilemeye devam edecek.

TERAZi

Ebeveynlerle ilişkilerinize daha fazla vakit ayırmalısınız. Uluslararası konularda stresli diyaloglar söz konusu olabilir. Kardeşinizin zorlandığı bir durum için bugünü sakin geçirin.

AKREP

Zoru sevmek yaşam mottonuz olduğu için, bugünü kriz yönetimi ilkelerinizi belirlemekle geçirebilirsiniz. Diğer yandan sağlık konusunda beklenmedik bir durum ortaya çıkabilir.

YAY

Bir gün içinde tüm sorunlarınızın hallolacağını düşünmek büyük bir iyimserlik olur. Sizi hedeflerinize ulaşmak için harekete geçiren bir kişi hafta başından itibaren kapınızı çalabilir.

OĞLAK

Mesai arkadaşlarınız arasındaki gergin durumlar kafanızı karıştırabilir. Her kafadan çıkan fikirler sizin gibi disiplinli birini yorabilir. Herkesin derdini dinlemek zorunda kalabilirsiniz.

KOVA

Bugüne yaratıcı fikirleri ve neşeli yapısıyla dikkatinizi çeken biriyle görüşme yaparak başlayabilirsiniz. İyimser yapısı yaşadığınız gerginlikleri üzerinizden atmaya yardım edecek.

BALIK

Pazar gününü iş ve özel hayatınız arasındaki stresli trafiği yönetmeye ayıracaksınız. İşleriniz hiç ilerlemiyormuş gibi gelse de bir anda çözülmeye başlayacak. Sağlığınıza özen gösterin.