Önümüzdeki hafta, oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Mars’ın Yay burcuna geçişiyle herkesin sınavı hoşgörüyle olacak. Şimdi de sıra haftanın enlerini saymakta…

İletişimde en problemli

İletişimle ilgili sıkıntı yaşama ihtimali olanlar ne yazık ki Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar. Çünkü Merkür bu hafta size çok adil davranmayacak...

En sağlıklı

Haftanın en sağlıklısı, Venüs’ün Kova burcuna geçişiyle birlikte Başak ve yükselen burcu Başak olanlar. Başak burçlarının olası sağlık sorunları çözüme ulaşırken, kendilerine çok iyi bakacaklar.

En özgür

Güneş’in burcuna geçmesiyle birlikte haftanın en özgür ruhu, kimseye hesap vermeden hayatını doyasıya yaşamak isteyen Kova ve yükselen Kova burçları olacak.

ozgur

En stresli

Yerinizde olsam Yay burçlarına önümüzdeki hafta çok yaklaşmazdım çünkü en ateş ve stres topuna dönecek olan kişiler bu burca mensup kişiler olacak. Savaş gezegeni Mars, Yay burcuna geçiş yapacağından, bu burca mensup olanlar en kavgacı, stresli ve sivri dilli kişiler olacak.

stresli

En organizasyon sorunlu

Haftasını en organize etmekte zorlanıp, son dakika plan değişiklikleri ile uğraşacak olanlar ise Koç ve yükselen Koçlar, ne yazık ki Merkür size de pek dost davranmayacak.

En hırslı

Balık burçları iş anlamında çok hızlı olacak. İş konusunda en hırslı ve tuttuğunu koparan, istediği her şeyi elde edebilecek olanlar ise yine Balık ve yükselen burcu Balık olanlar…

En azimli

Parasal konularda en azimliler Akrep ve yükselen Akrep burçları. Önümüzdeki hafta Mars onları para konusunda adeta bir canavara dönüştürebilir.

En mutlu

Önümüzdeki hafta mutluluktan havaya uçacak olanlar Terazi, Aslan ve yükselen burcu Terazi, Aslan olanlar çünkü Venüs bu hafta size kıyak geçecek.

mutlu

En şanssız

İlişkiler konusunda en şanssız İkizler ve yükselen burcu İkizler olacağa benziyor. Çünkü hafta boyunca Mars etkisiyle sevgililerine karşı tüm silahlarını kuşanıp savaşabilirler.

En etliye sütlüye dokunmayan

Boğa, Yengeç ve yükselen burcu bu ikiliden olanlar, gelecek haftanın en minnoşu ve en etliye sütlüye dokunmayanı olacaklar.

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARINIZ


Ay bugün Balık burcuna yerleşecek. Bu süreçte aile bireyleri önemli kararlar alabilir. Kararlar konusunda yeni adımlar atarken sizden destek isteyebilirler. Her ortamda kullandığınız kelimeler konusunda dikkatli olun. 

KOÇ

Yaratıcılığınız ve hızlı düşünmeniz sayesinde iş alanınızda yeniliklere cesaretle adım atacaksınız. Tartışmacı tavırlardan uzak durarak empati kurabileceğiniz bir gün.

BOĞA

Arkadaşlarınızın dertlerini dinlemek için vakit ayıracaksınız. Sevdikleriniz için fedakarlık yapmak, yardım kuruluşlarına bağışta bulunmak size iyi gelecek. Sağlığınıza dikkat edin.

İKİZLER

Sezgilerinizle hislerinizi aynı potada eritmelisiniz. Ebeveynlerinizin ihtiyaçlarını gidermek temel konu olabilir. Sanatsal konularla ilgilenen birinden etkileneceksiniz.

YENGEÇ

İş hayatınızla ilgili sürpriz gelişmelere açık olun. Bugün hayatın felsefi tarafıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılarına ve yeni öğretilere yelken açmak sizi mutlu edecek.

ASLAN

Kalbinizin sesini dinleyin. Zira yardımseverlik ve fedakarlık temaları ön planda olacak. Sevginizi cömertçe paylaşabilirsiniz. Eğlence mekanlarına gidebilirsiniz.

BAŞAK

Bugün sevgiliniz bazı iniş çıkışlar yaşayabilir. Bu durum sizi çok etkileyecek. Onu aranızda bir sorun olmadığına ikna etmekte zorlanabilirsiniz. Olayları akışına bırakmakta fayda var.

TERAZİ

Bugün ilişkileri yönetmedeki ustalığınızla çevrenizdekilerin gözü kulağı olacaksınız. Sağlık konularında çevrenize yardım etmek, yarım kalan işlerinizi toparlamak için harekete geçin.

AKREP

Alkol tüketimine dikkat edin. Olumsuz insanların size fayda vermeyeceğini kabullenin. Meditasyon yapabilir, inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Yalnızlığınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

YAY

Felsefi konular her zamankinden daha çok ilginizi çekecek. Herkese koşulsuz sevgi sunmak isteyebilirsiniz. İyimser tavırlardan kaçının. Evde tesisatla ilgili sıkıntılar çıkabilir.

OĞLAK

Sevgilinizin kırılgan ruh haline destek vereceksiniz. Hayata karşı cesaretini kaybetmiş olabilir. Onun ruhsal dengesini iyileştirmek size düşecek. Sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz.

KOVA

Kontrolsüz para harcamamaya özen gösterin. Özellikle ayakkabı alışverişinde abartıya kaçabilirsiniz. Eğer alma verme dengesinde bir sınır çizmezseniz sorun yaşayabilirsiniz.

BALIK

Aşırılıklardan kaçınmanız gereken bir gün. Kalbinizi, sanata, meditasyona ve ruhani konulara açın. Depresif konulardan uzak durun. Deniz kenarında yürüyüş yapmak size iyi gelecek.