buyuk1

Hiçbirimiz mükemmel değiliz. İster istemez ilişkilerimize yansıttığımız olumsuz yönlerimiz var. Burçlardan yola çıkıp bu yönleri incelemeye aldık ve keyifli bir ilişki yaşamak için dikkat etmeniz gereken noktaları ele aldık.

Atarı bir kenara bırakın / Koç

koc

İlişkilerde atarlı davranmayı artık bir kenara bırakın. Unutmayın ki siz ringde değil bir ilişki içindesiniz. Sürekli tartışma ve kavga hali de bir yere kadar. İlişki yaşarken arkanızdan atlı koşturuyormuş gibi değil de daha sakin davranmalısınız.

İlişkinizi renklendirin / Boğa

boga

Aşırı kıskançlıktan, sahiplenme duygusundan uzak durmalı ve duyguları ayarında yaşamalısınız. Mülkiyetçi davranışlardan uzak durun. Sabit fikirli ve inatçı tutumlardan kaçının. İlişkinizi renklendirmeyi bilmelisiniz. Sıkıcı olmaktan uzak durun.

Merak duygunuzu kontrol edin / İkizler

ikizler

Gereksiz laf ebeliği yapmaktan uzak durmaya çalışmalısınız. İlişkinizin sağlığı için merak duygunuzu kontrol etmeniz gerek. Hayata dair doğruları çarpıtmamalı ve aldığınız kararların arkasında en azından iki gün durmalısınız. Kararlarınızı hızla almayın.

İki günde evlenme planı yapmayın / Yengeç

yengec

Aidiyet duygusu yaratmak için yeni birlikte olmaya başladığınız biriyle iki günde evlenme planları yapmayın. İlişki yaşarken kendinizi hayata kapatmayın. Daima yeniliklere açık olmalı ve muhafazakar yapınızı kırmaya çalışmalısınız.

Dünya sizin ekseninizde dönmüyor / Aslan

aslan

Narsist tavırlarınıza acilen bir son vermelisiniz. İlişkilerinizde benmerkezci davranışlar sergilemekten kaçının. Unutmayın ki dünya sizin ekseninizde dönmüyor. Her zaman haklı olmadığınızı ve zaman zaman karşınızdaki insanların da haklı olabileceğini bilmelisiniz.

Mükemmeliyetçilik duygulardan uzaklaştırmasın / Başak

basak

Kuralcılıktan ve mükemmeliyetçilikten uzak durmalısınız. Sürekli sevgilinizi eleştirmekten ve ona bir şeyleri öğretmeye çalışmaktan vazgeçin. Her şeyi analiz ederek mantıklı çıkarımlarda bulunmak sizi duygulardan uzaklaştırabilir. Bu yüzden de bazen sevgilinize duygusuz biriymiş imajı verebilirsiniz.

Sizi olduğunuz gibi sevsinler / Terazi

terazi

Gereksiz kibarlıktan ve aşırı diplomatik davranışlardan uzaklaşmalısınız. Çünkü bu tür davranışlar beraberinde samimiyetsizliği getirebilir. Dengesiz ve kararsız tavırlarınızdan acilen vazgeçmelisiniz. Bırakın sizi olduğunuz gibi sevsinler. Başkaları için kendinizi değiştirmeye çalışmayın. Estetik kaygıları bir kenara bırakın.

Güvenmeyi öğrenmeniz gerek / Akrep

akrep

Konu özel hayatsa, siz de entrikalar kralı ve kraliçelerisiniz. Sinsiliği bir kenara bırakıp özel hayatınızda tüm kartlarınızı açık oynamanızın zamanı çoktan geldi. Şeffaflığın önemli bir konu olduğunu asla unutmayın. Güven vermeyi ve güvenmeyi öğrenmeniz şart yoksa evde kalırsınız.

Hoşgörü hayat kurtarır / Yay

yay

Her şeyi yargılamaya çalışmayı bırakmalı ve değer verdiğiniz insanları dinlemeyi öğrenmelisiniz. Özgürlük duygusunun kıymetli olduğu doğru fakat bunu fanatizm boyutuna taşımamaya bakın. Hoşgörülü olmayı öğrenmek ilişkinizi daha keyifli kılabilir.

Sürekli tedbir almak sıkıcı olabilir / Oğlak

oglak

Kural 1: İlişkinizin sağlığı için kuralcı olmamayı kendinize düstur edinmenizde fayda var. Kural 2: Kural bir daima geçerli olmalı. İlişkilerinizi bir şirket yönetir gibi yönetmeyi acilen bırakmanızda fayda var. Aksi takdirde sevdiğinizi sıkabilirsiniz.

Sevgilinize özgürlük alanı yaratın / Kova

genelll

Mantık iyidir, hoştur, güzeldir ve kendilerini pek severiz. Ama unutmayın, bir ilişkinin en önemli benzini duygudur. Bu gerçeği unutursanız arabanız yolda kalır. Çocuk gibi sürekli isyan etme, asilik etme modundan vazgeçin. Susmayı öğrenmelisiniz.

Alınganlığın fazlası zarar / Balık

balik

Bu kadar da duygusal olunmaz ki! Özel hayatta kendinizi enayi yerine koydurmamak için biraz toparlanın. İlişkilerinizde ya kurban ya da kurtarıcı rolündesiniz. Fakat mutluluk için gereken, bu iki tema arasında denge kurabilmek. Gereksiz alınganlıklardan kaçının.