Bu hafta Başak burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay’da Merkür ile Jüpiter harika bir görünüm oluşturacak. Gelecek için yeni hedefler koymak, sadeleşmek ve düzene girmek için güzel bir hafta. Evlenmeye karar vermek, bu amaçla aileleri tanıştırmak ve seyahat etmek için doğru bir zaman. Ticaret açışından şans sizden yana. Yeni fırsat kapıları açabilecek bir enerjiye sahipsiniz.

shutterstock_311651225

Koç ve Yükselen Koç

Dolunay sürecinde yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Günlük hayatınızda sizi yoran konulara karşı önlem almalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Hayatınızı paylaştığınız kişilere karşı daha az eleştirel olmaya dikkat etmelisiniz. Kalp kırmamaya özen gösterin. Yeni seyahatler söz konusu olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Ailenizle ilgili konularda harcama yaparken çok dikkatli olun. Ev ve araba almak gibi yatırımlar yapmak için yeni kaynak arayışları söz konusu olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var. Midenizle ilgili sorunlar çıkabilir. İlaçların yan etkileri başınıza dert açabilir. Hayatı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Bitirmeye uğraştığınız işleriniz varsa, gelecek hafta bütün uğraşlarınız olumlu yönde sona erecek. Kariyerinizle ilgili önemli bir kavşaktan geçebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Minik bir finansal kriz kapınızda. Harcamalarınızı çok iyi planlamalısınız. Kariyer konusunda keyifli etkiler altındasınız. İşleriniz büyüyecek ve geliriniz artacak.

Boğa ve Yükselen Boğa

Özel hayatınızı sorgulayabilir, bu konudaki eleştirilerinizi dile getirebilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak için harika bir dönem. İlişkiniz için fedakarlık yapmanız gerekebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

İletişim evinizde gerçekleşecek olan Dolunay, internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir. Gelecek hafta taşınmayla ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta Başak burcunda keyifli bir Dolunay meydana gelecek. Geleceğe yönelik hedefleriniz konusunda önemli kararlar alacaksınız. Diyete başlayabilir, kilo verebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Dolunay haftasında dostlarınızın dertlerine derman olacaksınız. Aşkla ilgili konularda stresli zamanlar yaklaşıyor. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir.

seyahat

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Gelecek hafta yeni seyahat programları organize edebilirsiniz. Dostlarınızla yeni projeler üretebilir, tatile çıkabilirsiniz. İletişim kurarak sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

İlişkilerle ilgili stresli bir hafta sizi bekliyor. Atacağınız imzalara ve vereceğiniz sözlere dikkat edin. Kuracağınız ortaklıklar konusunda da temkinli davranmalısınız.

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARI


KOÇ

Aile hayatınızla iş arasındaki dengeyi yeniden yapılandırmalısınız. Senenin başından beri düşündüğünüz yenilenmeleri gerçekleştirmek size büyük kolaylık sağlayacak.

BOĞA

Kişisel harcamalarınızla aile fertlerinin ihtiyaçlarını karşılaştıracaksınız. Kardeşinizle aranızda sinerji oluşturabilirsiniz. Tecrübelerinizi eyleme dökün.

İKİZLER

Enerjinizin gücünü hissedeceksiniz. Etrafınızdakiler tarafından sevildiğinizi fark etmek sizi mutlu edecek. Çevrenize yansıttığınız pozitif enerjinin size döndüğünü fark edeceksiniz.

YENGEÇ

Aileniz, işiniz, istekleriniz, başarılarınız, kararlarınız ve seçimleriniz mercek altında. Bu temaları masaya yatırarak hayatınızda radikal değişimler yapabilirsiniz.

ASLAN

Duygusal bir yapıya bürüneceksiniz. Ailenizi korumak ve kollamak sizi huzurlu kılacak. Ailevi değerlere sahip çıkmak, maddi manevi tatmin yaşamak günün önemli teması olabilir.

BAŞAK

Ay, sosyal ilişkilerinizde duyguları ön plana çıkaracak. Herkesin kalbini fethedeceksiniz. Parlak fikirleriniz yakın çevrenize yol gösterecek. Geleceğe dair önemli kararlar alacaksınız.

TERAZİ

Kariyerinizde bu yıl çok parlayacaksınız. Terfi etmek ya da iş değiştirmek için cesaretiniz artacak. Bugün yöneticilerinizle konuşmak için çok uygun. Aranızdaki iletişim güçlenecek.

AKREP

Uzak ülkelerle güçlü bağlar kuracaksınız. Deniz aşırı ülkelerle önemli iş bağlantıları gündeme gelebilir. Eğitsel konular gündeminize oturacak. Hukuki sorunlar çözülecek.

YAY

Ortak paylaşımlarınızdan yüksek gelir elde edeceksiniz. Bu dönem sizin için farkındalık zamanı. Miras konuları günün ana teması olacak. Sevdiklerinize daha çok vakit ayırın.

OĞLAK

Geçmişte kalan sorunları artık ardınızda bırakmayı başarmalısınız. Zira bu yıl yapacağınız önemli projeler olacak. Yüklerinizden arınmak için bugünü meditasyon yaparak geçirin.

KOVA

Annenizin sağlığıyla ilgili bir takım sorunlar ortaya çıkabilir.  Ona vakit ayırmalı ve gerekli testleri yaptırmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla akşam yapacağınız bir program size iyi gelir.

BALIK

Yengeç burcunda seyahat eden Ay, yeni bir hobiye vakit ayırmanıza olanak tanıyacak.  Çocuğunuzla yaratıcı aktivitelere katılabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı duyarlı olabilirsiniz.