Koskoca bir Ay tutulması haftasını geride bıraktık. Bu tutulmanın etkilerini mart ayının sonuna kadar deneyimleyeceğiz. Yeni haftada ise oldukça hareketli bir gökyüzü söz konusu olacak. Çünkü Güneş ve Jüpiter etkileşimleri, Venüs’ün Balık burcuna geçişi, Venüs ile Uranüs flörtü söz konusu… Bu hafta kimin başına ne düştüğü enler listemizde…

Aşktan yana en şanslılar

Özel hayat konusunda şanslı olan burçlar potasında bu hafta pek çok burç yer alıyor. Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle aşktan yana en şanslı olanlar Balık, Başak, Akrep ve yükselen burcu bu olanlar. Bu burçtaki tüm bekarların yolu açık olsun!

Sosyal ortamların en aranan kişileri

Dostlukların ve arkadaşlıkların adeta Güzin Ablası bu hafta Boğa ve yükselen Boğa burçları olacak. Venüs’ün etkisiyle bu duruma geleceğiniz hafta boyunca dostlarınızdan fayda da görebilirsiniz.

En kolay risk alanlar

Güneş-Jüpiter etkileşimi nedeniyle en kolay risk alacak burçlar arasında Kova ve yükselen burcu Kova olanlar yer alıyor. Bu süreçte abartılı her türlü tepkiden uzak durun çünkü blöflerinizi bazı kişiler görebilir.

aslan

Kilo almaya müsait

Venüs’ün de etkisiyle kilo almaya en müsait olanlar, tatlı düşkünlükleri de artacak olan Terazi ve yükselen burcu Terazi olanlar.

Özel hayatlarında en şanssızlar

Venüs’ün kriz alanlarında dolaşmasından dolayı Koç, Aslan ve yükselen burcu bu olanlar özel hayatlarında sorun yaşayabilir. İkili ilişkilerde gereksiz alınganlıklar yüzünden hayal kırıklığı yaşamamaya dikkat edin.

En hızlı

Bu haftanın en hızlısı Yay ve yükselen burcu Yay olanlar çünkü burçlarında seyahat eden Mars onları adeta rokete çevirecek! Aynı anda bir sürü işi yapmaya çalışırken minik sakarlıklarla da karşılaşabilirsiniz. Öfkenize hakim olun!

Kariyer konusunda en huzurlu

İş hayatıyla ilgili huzuru bu hafta en kolay İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar buluyor. İkizler burçları yaratıcılığıyla adeta göz kamaştıracak.

shutterstock_123638278

En zevkine düşkün

Gelecek hafta dünya yansa umurunda olmayacak, işi gücü gezip tozmak olan, yeni yerler görmek isteyecek kişiler Yengeç, Oğlak ve yükselen burcu bu olanlar...

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARINIZ


Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim burçları etkileyecek. Bugün değer verdiğiniz kişilerle tartışma yaşayabilirsiniz. Soyut fikirlerden yola çıkıp somutlaştıracağınız projelere eğilin. Yaşam enerjinizi kullanmanızın zamanı geldi.

KOÇ

Bilimsel çalışmalara imza atabilirsiniz. Özgürlüğünüzün tadını çıkarmak için her türlü maceraya adım atabilirsiniz. Yabancılarla kurduğunuz iletişim vizyonunuzu geliştirecek.

BOĞA

Patavatsızlıkla ağzınızdan çıkan kelimeler karşınızdakileri üzebilir. Bu yüzden iki kere düşünüp bir kere konuşun. Bir seminere katılabilirsiniz. Kemikleriniz çok hassas olabilir.

İKİZLER

Yönetici gezegeniniz Merkür ile Mars arasındaki etkileşim sonucunda sevgilinizle yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu organizasyon size keyif verecek. Hararetli tartışmalara maruz kalabilirsiniz.

YENGEÇ

Kariyer hayatınızla ilgili bir gelişme yaşanacak. Bu süreçte aldığınız bir haber sonrasında bir iş yolculuğuna çıkmanız gerekebilir.  Bu sırada edindiğiniz tecrübeler size yardımcı olacak.

ASLAN

Sevdiğiniz kişiyle sıra dışı deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Gidilmedik bir ülkeye gitmek ya da bir spor aktivitesine katılmak heyecanlandıracak. Sağlığınıza dikkat edin.

BAŞAK

Ev ve iş ortamınız arasında yeni bir düzen kurma ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayatınızda aksayan konuları ve yarım kalan işlerinizi tamamlamak için yüksek bir yaşam enerjisine sahipsiniz.

TERAZİ

İkili ilişkiler konusunda heyecanlı bir döneme giriyorsunuz. Sert tavırlar sergilemekten kaçınmalısınız. Bugünden itibaren bu tarz kişilerin çevrenizde yer almasına izin vermeyin.

AKREP

Merkür ile Mars arasındaki etkileşim size ani kararlar aldırabilir. Kardeşinizle tartışmayın. Dekorasyon değişimi ya da teknolojik aletlerin yenilenmesi size iyi gelecek.

YAY

Gerek zihinsel gerek fiziksel olarak enerjik bir gün geçireceksiniz. Sakarlıklara ve küçük kazalara dikkat etmelisiniz. Kırıcı sözlerle sevdiklerinizi incitmemeye özen gösterin.

OĞLAK

Merkür ile Mars arasındaki etkileşim aklınızdan geçenlerle yüreğinizdekiler arasında ikilem yaşamanıza neden olacak. Önce iyi bir plan yapmalı ve her boyutu dengelemelisiniz.

KOVA

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim zihninizde pek çok projenin oluşmasına neden olacak. Kimsenin aklına gelmeyen projeler üretecek, bunları hayata geçirmek isteyeceksiniz.

BALIK

Yaşam enerjiniz tavan yapacak. Neşeli insanlarla gününüzü geçirebilirsiniz. Sportif faaliyetlere arkadaşlarınızla katılmaktan keyif alacaksınız. Şans oyunları oynayabilirsiniz.