Bu yılın ilk Ay tutulması, Aslan burcunda meydana gelecek. Tutulma ile beraber her burcun hayatında gözle görülür değişiklikler meydana gelecek.
İşte kimlerin nasıl etkiler altında kalacağına dair enler listesi…

buyuk2

Ortaklıklardan yana işleri en yolunda giden

Ay tutulması Aslan burcunda meydana geleceği için, gökyüzünün merceği Aslan, Kova ve yükselen burcu bunlar olanların üstünde. İlişkiler ve ortaklıkla konusunda da en şanslı burçlar Aslan ve Kovalar olacak.


Maddi anlamda işleri yolunda giden

Bu hafta tutulmanın da etkisiyle parasal konularda en şanslı burçlar Yengeç, Oğlak ve yükselen burcu bu olanlar. Sizin için her türlü yatırım, alım satım işleri için çok güzel bir dönem.

asik

En aşık

Aşkı doya doya yaşamak, ayakların yerden kesilmesi, heyecan ve kalp atışları çok değerli. Koç, Terazi ve yükselen burcu bu olanlar aşktan yana haftanın en şanslıları. Bu dönemi iyi değerlendirmeniz gerek!

Evine en hayran

Evinizde huzur ve güzellik varsa, hayat çok daha keyifli geçer. Hele sevdiğiniz bir evde oturuyorsanız ve umduğunuz gibi döşeyebildiyseniz sizden şanslısı yok. Bu konuda haftanın en şanslı olanları Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar…

seyahat

En çok gezen

Çok okuyan değil çok gezen bilir demişler. Ay tutulmasının etkisiyle, leyleği havada görmüşçesine gezecek, bununla yetmeyip bir de eğitimlerle hayatına renk katacak, hatta sosyal medyadan kendine iş alanı yaratacaklar ise İkizler, Yay ve yükselen burcu bu olanlar olacak.

saglikli

En sağlıklı

Hayatta en değerli fiziksel ve ruhsal sağlık… Ay tutulmasının etkisiyle sağlık konusunda en şanslı olanlar ise Başak, Balık ve yükselen burcu bu olanlar. Dedikodular yüzünden kulak zarınız zarar görebilir ama bu tür söylentilere fazla kulak asmayın.

is-hayati-basarili

İş hayatında en başarılı

Herkes kariyerinde yükselmek ister. İyi bir iş sahibi olmayı ve terfi almayı diler. Ama bu Ay tutulması sadece Boğa ve yükselen Boğalara kıyak geçiyor. Kariyer konusunda haftanın en şanslı olanları Boğa burçları olacak!

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARINIZ


Ay hafta sonunda İkizler burcunda olacak. Her şey zamanında ve olması gerektiği gibi hızlı bir şekilde gerçekleşecek. Aceleci davranmanız işlerinizin daha fazla gecikmesine neden olabilir. Gereksiz harcamalar yapmak için yanlış bir gün.

KOÇ

Günü çok enerjik geçireceksiniz. Yeteneklerinizi yazarak ve eğitim vererek ortaya koyabilirsiniz. Kardeşlerinizle başlatacağınız her türlü girişim hızlı bir şekilde ilerleyecek.

BOĞA

Mevcut iş projelerine yenilerini dahil etmek için fırsat zamanı. Bu işi size arka planda kalmak isteyen bir kadın getirebilir. Planlarınız için parlak fikirlerden yararlanmalısınız.

İKİZLER

Önce tartıştığınız sonra çekici bulduğunuz biri hayatınızı renklendirecek. Aşkın büyüsüne kapılmadan, mantığınızla ilişkinin uzun soluklu olmasını sağlamak sizin elinizde.

YENGEÇ

Hatırladığınız rüyaları mutlaka not edin. Bilinçaltınızdaki konular gün yüzüne çıkabilir. Düşüncelerle sezgileriniz birbirine karışabilir. Annenizin ruhsal sağlığıyla meşgul olacaksınız.

ASLAN

Gelecekle ilgili arkadaş sohbetleri yapabilirsiniz. Farklı sosyal gruplarla yüzeysel diyaloglar kurarak neşeleneceksiniz. Özel hayatınızdaki dalgalanmalara dikkat etmelisiniz.

BAŞAK

Topluluklara hitap edeceğiniz sunumunuz ofiste çok alkış alacak. Ev ve iş arasında farklı bir düzen fikri sizi rahatlatacak. Başarınızla yöneticilerinizin takdirini kazanacaksınız.

TERAZİ

Uzaklardan beklediğiniz biri kapınızı çalabilir. Seyahatlerde hayatınızın akışını değiştirecek bir durumla karşılaşabilirsiniz. Akademik kariyerinize zaman ayırın.

AKREP

Ortaklarınızla yeni yatırımlar için imzalayacağınız sözleşmenin maddelerini hazırlamalısınız. Maddi paylaşımlar, miraslar, eşinizin kazancıyla ilgili konular bugün gündeme gelebilir.

YAY

Zihninize ve kalbinize hitap eden ilişkiniz konusunda duygusal iniş çıkışlar yaşayacağınız, heyecanlı bir gün geçireceksiniz. İki proje ya da iki konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

OĞLAK

Yakınlarınız bazı ciddi sağlık konularıyla meşgul olabilir. Hobilerinizle uğraşmak bugün pek mümkün olmasa da dostlarınızla buluşabilirsiniz. Yorgunluğunuzu üzerinizden atmalısınız.

KOVA

Bu hafta aktif çalışma koşulları sizi yordu ve arkadaşlarınızla eğlenmeyi hak ettiniz. Yeni gruplara dahil olmak ve yaratıcılığınızı geliştirmek size iyi gelecek. Macera yaşayacaksınız.

BALIK

Evinizdeki eşyaları değiştirmek için sevgilinizden fikir alabilirsiniz. Hayatın doğal akışına kendinizi bırakarak en doğru kararı alacaksınız. Gereksiz harcamalar için yanlış bir gün.