Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Corona virüsü (Covid-19) pozitif çıkması sonucu hastanelerde tedavileri süren ve iyileşen hastalar evlerine taburcu edilmeye başlandı.

UMREDE VİRÜSÜ KAPTI

Umreden dönen, Eskişehir Gündüzalp KYK Öğrenci Yurdunda bir süre karantinada kalan ve 25 Mart’ta corona virüsü pozitif olarak ESOGÜ Hastanesinde tedavisine başlanan 75 yaşındaki Meryem Şaşmaz, bugün sağlığına kavuşarak taburcu edildi. Şaşmaz sağlık çalışanlarının alkışları ile hastaneden ayrılarak Diyarbakır'a gitmek üzere AFAD ekiplerine teslim edildi.

[old_news_related_template title="Burdur'da 3 yaşındaki çocuğun corona testi pozitif çıktı!" desc="Burdur'un Çeltikçi ilçesinde 3 yaşındaki bir çocuk, yüksek ateş şikayeti sonrası yapılan corona virüsü testinin pozitif çıkması üzerine Bucak Devlet Hastanesi’nde karantinaya alındı. Çocuğun ailesinin oturduğu evde de karantina tedbirleri uygulanmaya başlandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/07/iecrop/corona-dha-7_16_9_1586285279.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/burdurda-3-yasindaki-cocugun-corona-testi-pozitif-cikti-5732581/"]