Reklamsız Sözcü

Beşamel Soslu Tavuk

Ramazan ayının ilk iftarı için lezzetli bir tarif
Ebru ERBERDİ
11:536 Haziran 2016
Beşamel Soslu Tavuk
Ramazan ayının ilk iftarı için lezzetli bir tarif

Malzemeler:

1 bütün tavuk
2 kaşık un
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı sirke
2 bardak tavuk suyu

Yapılışı

Tavuğu haşlayın. Haşladıktan sonra löp etlerini ayırın ve didikleyin. Diğer tarafta bir tencereye yağ ve unu kavurun ve tavukları ilave edip, süratle karıştırın. Yavaş yavaş karıştırarak tavuk suyunu yedirin. En sonunda tuz ve sirkeyi ilave edip ocağın altını kapatın. Dinlendikten sonra servis edin.

SIRADAKİ HABER
Paylaş Tweet