Tam da bunun üzerine çok eski arkadaşım Radisson Blu Pazarlama ve iletişim Türkiye Bölge müdürü Yeşim Doğukan Ortaköy’deki otellerinde et konseptli bir restoran açtıklarını söyledi ve geçen akşam keyifle gittik. Bir yanı Feriye bir yanı Capricorn olan Et Cetera popüler bir restoran olmaya aday…Her şeyden önce artık denize sıfır yerler çok azaldı bununla birlikte et yemenin popülaritesi de arttı. ebru-erberdi-ic Menü aslında ikiye ayrılıyor. Kebap sevenler kebap ve mezeleri, et sevenler dinlendirilmiş ve harika marine edilmiş etleri deneyebiliriler. Benim favorilerim çıtır patates kızartmalı hamburger ve özel marine edilmiş antrikot oldu. Başta da söylediğim gibi boğazda kebap keyfi bu olsa gerek diyebilirim…Bu arada boğazda balık yerim diyenler için de taze balık alternatifleri mevcut… Tatlı çok ilgi alanım değildir ancak buranın katmerini denemeden gitmeyin. Diğer tatlılar da başarılı ama çıtır milföylü katmer hepsini maalesef silip süpürüyor. Güler yüzlü ve sıcak bir ortamda misafirlerinizi ağırlamak ya da ailenizle keyifli bir akşam yemeği yemek istiyorsanız Et Cetera doğru bir adres.