Ekmek tutkunlarının doğallık merakı
Vazgeçilmezimiz olan ekmek, her dönem uzmanların önerilerine göre farklı bir şekillerde sofralarımızda yer alıyor; kimi zaman beyaz kimi zaman kepekli, kimi zaman buğday kimi zaman da çavdar... Son zamanlarda ise malzemelerinden pişirilmesine kadar en sağlıklı ekmeğin peşinde olan birçok kişi evde ekmek yapmayı öğrenmeye çalışıyor. Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) de doğal ve katıksız ekmeğin reçetesini vermek için ekmek tutkunlarını çağırıyor.
Evde doğal malzemelerle ekmek yapmanın zor olmadığını artık hepimiz biliyoruz. Özellikle sağlık peşinde ve kendi özel lezzetlerini yaratmak isteyenler için MSA (Mutfak Sanatları Akademisi), ekmeğe dair bütün temel bilgileri “Artizan Ekmek” programı ile aktarmaya hazırlanıyor.
Artizan Ekmek eğitim programı, 23 Ocak Pazartesi günü başlayarak, 5 gün boyunca 10.00 - 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitim süresince ekmek hakkında bütün temel bilgiler verilirken, ekmekle ilgili tüm soruların yanıtlarını bulmak mümkün olacak.
Eğitim boyunca üretilecek olan ekmekler el yapımı, doğal ve katkısız olarak üretilip raf ömrünü uzatmak için koruyucu kullanılmıyor. Programda öğretilecek teknikleri ister evinizde uygulayıp kendi reçetelerinizi yazarak farklı ekmekler yaratabilecek, dilerseniz de profesyonel işletmenizde uygulayarak işletmenize özel ekmek reçeteleri geliştirebileceksiniz.