Fırında kaşarlı mantar nasıl yapılır? İşte leziz pratik fırında kaşarlı mantar tarifi
Sofralarımzın vazgeçilmez yemeklerinden biri olan fırında kaşarlı mantar yapımının en kolay an pratik tarifi haberimizde. Fırında kaşarlı mantar yapımındaki püf noktalar ve lezzet arttırıcı küçük ipuçlarıyla en güzel fırında kaşarlı mantar yemeğini siz yapacaksınız. İşte en kolay yapılışı ile fırında mantar yapımı...
En güzel fırında kaşarlı mantarı nasıl yapabilirim? diye soruyorsanız cevabı buldunuz. En iyi en leziz en kolay şekilde yapılan fırında kaşarlı mantar tarifi haberimizde...
FIRINDA KAŞARLI MANTAR YEMEĞİ İÇİN KULLANILACAK MALZEMELER
Taze kültür mantarı
Tereyağı
Rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
FIRINDA KAŞARLI MANTAR TARİFİ VE YAPILIŞI
Mantarlar temizlenerek kabukları soyulur.
Bir fırın kabına yan yana dizilir.
Üzerlerine tuz serpilerek birer çay kaşığı kadar tereyağı mantarların içine yerleştirilir.
185 derece fırında 20 dakika kadar pişirilir.
Daha sonra fırından alınıp üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilir.
Peynirler kızarıncaya kadar yaklaşık 10 dk daha fırında tutulduktan sonra sıcağıyla servis edilir. Afiyet olsun.
NOT: Malzeme miktarlarını dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz