100’ün üzerinde çeşidin sunulduğu açık büfe için dev bir kadro çalışıyor. İlgi de hayli fazla. Sadece Kahramanmaraşlılar değil, İstanbullu da bölgenin yöresel yemeklerini keşfetmek için daha ilk günden restoranda yerini almış. Hilton İstanbul Kozyatağı’nın mutfağının başında çok değerli bir Executive Chef olan Yener Özden bulunuyor. Eski Milli Takım aşçılarından Yener Özden’e bu hayli emek isteyen festival için Kahramanmaraşlı şefler de eşlik ediyor. kahraman-ic Büfede neler yok ki… İçli Köfte, Ekşili Aya Sulusu, Ravanda Şerbeti, Maraş Çöreği, Maraş Tarhanası, Eli Böğründe, Acem Pilavı, Kekilli Köfte, Sömelek Köfte, Ekşili Çorba, Meyan Şerbeti, Yoğurtlu Dövme Çorbası, Un Sucuğu, Mumbar Dolması ve tadına doyum olmaz onlarca lezzet… kahraman-ic-2 Kahramanmaraş yemekleri, otelin Brasserie Restaurant’ında her öğlen 12.00 ile 14:30 ve her akşam 18.00 – 22.00 arasında açık büfede yer alacak. Açık büfenin fiyatı ise kişi başı 99 TL. A La Carte Restaurant Atrium’da ise özel bir menü yer alacak. A la Carte almak isteyen misafirler ise festival süresince her gün saat 15.00- 23:00 saatleri arasında Atrium Restaurant’ta bu yörenin en özel tatlarıyla lezzetli bir deneyim yaşayacak. Siz de bu lezzet serüvenine katılmak isterseniz 19 Kasım’a kadar Hilton İstanbul Kozyatağı’na uğrayabilirsiniz. Rezervasyon:0216 468 00 00 kahraman-ic-4