Bu web sitesi ne yazık ki Internet Explorer 9 ve altını desteklememektedir. Lütfen web tarayıcınızı Internet Explorer 10 ve üstü bir sürüme yükseltiniz.
Mandolin Miami
Mandolin Miami
Ege denizini, Akdeniz’in incisi olarak kabul eden bir restorandayız.
Gurme 18 Mart 2016 - 08:57

Yunan ve Türk kıyılarının buluştuğu bu eşsiz maviliği, ilham noktası olarak kabul eden Mandolin Miami, iki farklı kültürün tek bir potada eritildiği bir atmosfer yaratıyor. Bu atmosferi yaratan Anastasia ve Ahmet'in yarattığı dünyayı mutlaka deneyimlemelisiniz. Ege'nin doğasından, kültüründen, lezzetlerinden ve her şeyden önce Ege'nin turkuvaz dokusundan faydalanıyor.

Hal böyle olunca Ege'nin vazgeçilmez olan özelliği Miami'ye kadar taşıyor ve tüketilen her şeyin doğallığından dem vuruyor. Özellikle yaratılmış, yapay hiçbir tarifi menüsüne dahil etmiyor. Oldukça basit ürünler kullanarak, balığın, zeytinyağının, üretim ürünü olmayan etlerin, ev yapımı ekmeklerin, peynirin ve yoğurdun yer aldığı bir restoran olma gayesini layığıyla yerine getiriyor ve köklerinin buraya dayandığının altını çizerek, huzurunuza sundukları tariflerin aile büyüklerinden bugüne kadar geldiğini belirtiyor.

 

Mandolin Aegean Bistro'da Ege kültürünü yaşayarak büyümüş insanların, gençlik yıllarında tatma fırsatı bulduğu tarifleri deneyimliyorsunuz, ki bu bizim oldukça aşina olduğumuz lezzetler demek oluyor. Taze ev yapımı ekmeğe, ızgara balık, kuzu eti ve benzeri lezzetler eşlik ediyor ve Miami'nin göbeğinde, Türk ve Yunan kültürüne dair esintiler buluyorsunuz. Sıcak bir arkadaş sohbeti ve eğlenceli bir akşam yemeği için Mandolin Aegean Bistro, ideal ve oldukça isabetli bir seçim.

Gurme 18 Mart 2016 - 08:57