Reklamsız Sözcü

Mekanlar

03:3528 Şubat 2016
Mekanlar

ZUMA

Modern Japon mutfağı

İstinyePark'ın markalar sokağında konumlanan yeni lokasyon, Zuma'nın uluslararası zincirine eklenecek son halka olacak. Başarılı şef Rainer Becker tarafından yaratılan Zuma, otantikliğiyle tanınan ama geleneksel olmayan modern Japon mutfağını, cesur tatlar eşliğinde en yüksek kalitede içeriklerle hazırlayıp sade ancak enfes bir sunumla takdim ediyor. Zuma, Becker'in Tok-yo'da yaşadığı yılların ilhamıyla ha-yata geçirdiği ve rahat bir yemek ortamına sahip Izayaka tarzının şık mekanlarda zarif servisler ile sunulduğu bir dünyanın kapılarını açtı.
Menü ise Zuma'nın imza tatlarından oluşuyor; tsubu-miso gake hinadori no oven taki (Sedir ağacı üzerinde pişi-rilmiş arpa miso tavuk), rib eye no daikon ponzu fumi (Sarımsak dilimleri ve wafu sos ile sunulan biftek), kinoko no kama meshi (Mantar ve Japon sebzeleri eşliğinde pirinç) ve suzuki no sashimi (Yuzu, trüf ve somon yumurtası ile levrek sashimi).
Zuma İstinyePark, öğle saatlerinde iş yemeklerine ve alışveriş molası vermek isteyenlere zengin bir öğle yemeği set menüsü sunacak. Akşam yemeği saatlerinde ise deneyimli Zuma ekibi mükemmel sushi ve usta ellerden çıkan ızgara deniz mahsullerinden dinlendirilmiş et çeşitlerine, dünya çapında yüksek kalitede hazırlanan yemeği misafirlerine sunacak.

Mövenpick Hotel 

İsviçre'nin en sıcak kış geleneği: Fondü ve raklet

Mö­ven­pick Ho­tel Is­tan­bul, pey­nir tut­kun­la­rı için Alp Dağ­la­rı'nın etek­le­rin­de­ki İs­viç­re'nin ge­le­nek­sel lez­zet­le­ri­ni İs­tan­bu­l'­a ta­şı­yor. Ge­le­nek­sel pey­nir fon­dü­nün ya­nı sı­ra pa­ta­tes, kar­na­ba­har, bro­ko­li ve ba­get küp­le­ri­nin eş­lik et­ti­ği trüf aro­ma­lı ve man­tar­lı pey­nir fon­dü ve­ya pa­ta­tes, tat­lı so­ğan ve sa­la­ta­lık tur­şu­su ile su­nu­lan rak­let pey­ni­ri­ni 1 Ocak – 31 Mart ta­rih­le­ri ara­sın­da Az­zuR Res­ta­uran­t'­ta ta­da­bi­lir­si­niz. Mö­ven­pick Ho­tel Is­tan­bu­l'­un Ba­şaş­çı­sı Gio­van­ni Ter­rac­ci­ano'­nun gur­me do­ku­nu­şuy­la ye­ni­den yo­rum­la­nan da­na ve ta­vuk et­li fon­dü “Bo­ur­gu­ig­no­n”, in­ce doğ­ran­mış lev­rek, so­mon, ka­ri­des ve de­niz ta­ra­ğı ile ha­zır­la­nan fon­dü “C­hi­no­ise­” da so­ğuk kış gün­le­rin­de içi­ni­zi ısı­ta­cak di­ğer lez­zet­ler ara­sın­da yer alı­yor.

Son güncelleme: 09:2921.03.2016
SIRADAKİ HABER
Paylaş Tweet