Bu web sitesi ne yazık ki Internet Explorer 9 ve altını desteklememektedir. Lütfen web tarayıcınızı Internet Explorer 10 ve üstü bir sürüme yükseltiniz.
Mr.Chow
Mr.Chow
Mr. Chow’un global bakış açısını, yeni ve heyecan dolu tariflerle bir araya getiren bir yer oldu.
Gurme 17 Mart 2016 - 10:38

2009'da W Hotel South Beach'te açılan Mr. Chow, restorana soyadını veren Mr. Chow'un global bakış açısını, yeni ve heyecan dolu tariflerle bir araya getiren bir yer oldu. Bu fine dining restoranına adım attığınızda sizi, devasa boyutlardaki altın yaprak karşılıyor. Swarovski taşlarıyla süslü tasarım, restorana görkem katıyor. South Beach'in merkezinde yer alan restoran, eşsiz manzarası, özel odaları, kapalı ve açık odaları, bar ve lounge'ıyla sizi bekliyor.

Yönetici şef hou Lam Dicky Fung, Hong Kong'lu ve bu uzun gastronomik kariyerine 1977'de başlamış. Beijing'deki “The American Restaurant” da ilk adım attığı mutfak ile birlikte, bugüne kadar bu deneyimini geliştirmiş. Mr. Chow ile Kyoto'da yolu kesişen şefin o günden beri gastronomik fine dining lezzetleri hayatının merkezine oturmuş. Bu kariyere birbirinden farklı uzmanlık alanları ekleyen şef, farklı uzmanlık alanlarını tek bir çatı altında bir araya getiren nadir şeflerden biri olarak anılıyor.

Bu multi kültürel birikimin bir araya gelişi, haliyle global ve otantik bir menü yaratıyor. Beijing'in otantik ve orjinal mutfağı, Miami'de huzurunuza sunuluyor. Tayland usulü çöp şişte tavuk, noodle gibi eşsiz lezzetler bir kenara, Mr. Chow'un Beijing usulü ördek tabağı, adından oldukça söz ettiren bir deneyim. Ana yemekleri geride bırakırsak, Mr.Chow'un bar menüsünü de mutlaka denemelisiniz. Özellikle salatalık ve Lici kokteyli denemeye değer.

Son güncelleme: 15:12 - 17.03.2016
Gurme 17 Mart 2016 - 10:38