Reklamsız Sözcü

Sugarcane

Sugarcane’de robata ızgara, sıcak yemekler ve çiğ yemeklerin olduğu bir mutfak tek bir yerde buluşuyor.
Ebru ERBERDİ
08:3025 Mart 2016
Sugarcane
Sugarcane’de robata ızgara, sıcak yemekler ve çiğ yemeklerin olduğu bir mutfak tek bir yerde buluşuyor.

2010'dan beri Miami'deki gastronomik duraklardan birisi olarak ün salmış olan Sugarcane sıradışı atmosferi ve menüsüyle, Miami'nin en iyi lezzet duraklarından birisi olarak karşımıza çıkıyor.

3 farklı mutfağı bir arada barındıran Sugarcane'de robata ızgara, sıcak yemekler ve çiğ yemeklerin olduğu bir mutfak tek bir yerde buluşuyor. Food & Wine dergisinin genel yayın yönetmeninin söylediğine kulak verirseniz, harika lezzetlerin bir araya geldiği eşsiz bir restoran olduğuna siz de inanacaksınız. Güney Amerika esintilerinden ilham alan Sugarcane, herkesin ortak bir deneyim yaşacağı sıradışı bir ortam sunuyor. Lezzet dolu tabaklar bir kenara, ilginç kokteyller ve özellikle rom seçkisi ile göz dolduruyor.

Timon Balloo tarafından hazırlanan menü, oldukça geniş bir skaladan oluşuyor. Çiğ sebzeler ve menülerden tutun da, trüf mantarı ve patates ile servis edilen bütün tavuğa kadar uzanan bir seçki sizi bekliyor.

Atmosfer de menü kadar etkileyici ve keyifli. Dışarıda hizmet veren teras, oldukça komforlu ve sizi mutlu etmek için tasarlanmış cinsten. Dışarıdaki atmosferi bırakıp içeriye girdiğinizde sanki başka bir mekana girmiş gibi oluyorsunuz ve dekorasyonun etkisi altına giriyorsunuz.

İçeride tavandan sarkan tropik havalandırmalar, tavan süslemeleri, içeride konumlandırılmış bar ve yemek yeme alanlarıyla Sugarcage, ilham aldığı değerlerin hepsini neredeyse tek bir çatı altında bir araya getiriyor. Özel etkinlikler için hazırlanmış 24 kişilik bir oda da aynı mekanda mevcut. Mönünü genişliğinden mütevellit, her türlü hizmet tek bir yerde toplanmış oluyor ve her türlü lezzeti arayan insanlar burada heyecanla karşılanıyor.

SIRADAKİ HABER
Paylaş Tweet