Reklamsız Sözcü

Acun Ilıcalı Survivor’da değişikliğe gidiyor

Acun Ilıcalı Survivor 2016'yı takip eden hayranlarından gelen soruları yanıtladı.
07:2313 Nisan 2016
Acun Ilıcalı Survivor’da değişikliğe gidiyor
Acun Ilıcalı Survivor 2016'yı takip eden hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Acun Ilıcalı geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından Survivor 2016 ile ilgili sorulara yanıt vereceğini söylemiş, takipçileri tarafından kısa sürede binlerce soru almıştı. Ilıcalı 20 binden fazla soru arasından seçtiklerine yanıt vermeye başladı. Aralarında Semih’e haksızlık yapılıp yapılmadığı sorusu da var yarışmacıların aynı kıyafeti giyip giymediği de… İşte yanıtlar:

1.SORU: Semih ve Gizem Kerimoğlu'nun dokunulmazlık oyununda oynamamaları yarışma kurallarına aykırı değil mi? Bu konuda bir şey yapmayı düşünmüyor musunuz?

CEVAP: Survivor’da her sene yeni şeyler yaşıyoruz. Bu sene yaşadığımız bizim için de bir ilk oldu. Her ikisinin de oynamak istememeleri oyun kurallarına aykırı değil çünkü oynayıp eğer kasten kaybederlerse adalarında daha büyük bir problem yaşanabilir. Ayrıca kimseyi zorla oynatma gibi bir kuralımız yok.

2.SORU: Bu sene diğer senelere göre daha farklı oyunlarla karşılaşıyoruz. Bu oyunları siz mi buluyorsunuz? Bunun için ayrı bir ekip mi var?

CEVAP: 15 kişilik bir oyun ekibimiz var. Bu arkadaşların görevleri oyunların organizasyonlarını sağlamak. Bu sene Endüstriyel Tasarım bölümünden yeni mezun olan iki arkadaşımızı Survıvor’a davet ettik. Bu genç arkadaşların oyun parkurlarına yaptıkları katkılar beni çok mutlu ediyor.

3.SORU: Sembol oyununun sonunda atış olması haksızlık olmuyor mu? Bu kısmı değiştirmeyi düşünmüyor musunuz?

CEVAP: Evet güzel bir soru, değiştirmeyi düşünüyoruz. Hak ya da haksızlık demeyelim ama finali değiştirme ihtiyacı oluştu. Yarışmacılar, önümüzdeki haftadan itibaren çamur oyununda oynanan sapanla atış yapmaya başlayacaklar.

4.SORU: Birleşme partisi ne zaman gerçekleşecek? Özel bir plan var mı?

CEVAP: Birleşme partisi 2 hafta sonra gerçekleşecek. Dünyaca ünlü bir rap yıldızını adaya davet ettik. Yarışmacıların henüz haberi yok ama size haber vermiş oldum böylelikle. Ayrıca 3 Adam olağanüstü skeçler hazırlıyor. Aynı zamanda birleşme partisinde bir şarkı yarışması da yapacağız. Bu sene tek kelimeyle muhteşem bir parti sizleri bekliyor.

5.SORU: Ekranda izlediğimiz görüntüler aslında ne kadar önce çekilmiş oluyor? Ne kadar birebir takip edebiliyoruz yarışmayı?

CEVAP: 3 gün ile 1 gün arası değişiyor. En fazla 3 gün ama bazen 1 güne kadar da düştüğü oluyor çekimlerin. Bu tabii ki değişen bir durum. Ortalama 2 gün diyebiliriz.
6.SORU: Çekimi gerçekleştiren ekip nerede kalıyor?

CEVAP: Çekimi gerçekleştiren ekip yarışmacılara 30-40 km uzaklıkta Las Terrenas adında bir bölgede kalıyor. Ekip her gün yarışmacıların olduğu adaya gidip geliyor. Akşamları ise sabit kameralar ve gece kameraları yarışmacıların adasında devreye giriyor.

7.SORU: Sakatlanan oyuncunun belli bir süre iyileşmezse yarışmadan elenmesi gibi bir kural var mı?

CEVAP: Bu tamamen yarışmacının sakatlığının ciddiyeti ve iyileşme süreciyle ilgili bir durum. Eğer yarışmacının survıvor içine dönebilecek bir durumu var ise biz yeteri kadar tolerans gösteriyoruz. Şunu da unutmamak gerekir ki yarışmacı, yarışma sırasında sakatlanmış oluyor. Bu nedenle de oradan elenmeyi hiç bir zaman hak etmiyor.

8.SORU: Sizce Ütopya yarışmasından geniş bir hayran kitlesine sahip olan Semih'in Gönüllüler takımında yer alması adaletsizlik değil mi?

CEVAP: “Ünlüler” ve “Gönüllüler” konseptinde koyduğumuz “Gönüllü” ifadesi ünsüz demek değildir. Daha önceki yıllarda da Hasan gibi Bozok gibi ünlü olan gönüllüleri yarışmacı olarak değerlendirdik. Survivor bireysel bir yarışma, kimin hangi takımda olduğunun çok bir önemi yok. Ama Ünlü – Gönüllü konseptini şu şekilde değerlendirebiliriz; biz en popüler değil Survivor’a en uygun ünlüleri yarışmaya davet ediyoruz. Ayrıca gönüllüler de ünsüz olacak diye bir kuralımız da yok.

9.SORU: Yarışmacılar başladıkları günden bu güne hep aynı giysilerle mi ada hayatlarına devam ediyorlar?

CEVAP: Eğer yarışmacıların giysileri tamir olamayacak durumda hasar görmezse, aynı kıyafetlerle mücadelelerine devam ediyorlar. Ancak yarışmacılar çok fazla kilo kaybı yaşadıkları için kıyafetlerine yeni dikişler yapılması söz konusu olabiliyor.

Önümüzdeki hafta başında tekrar sorularınıza cevap vereceğim…

SIRADAKİ HABER
Paylaş Tweet