Bu web sitesi ne yazık ki Internet Explorer 9 ve altını desteklememektedir. Lütfen web tarayıcınızı Internet Explorer 10 ve üstü bir sürüme yükseltiniz.
Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kaç yaşında, Tuan Tunalı ile boşanıyor mu? İhanet iddiası!
Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kaç yaşında, Tuan Tunalı ile boşanıyor mu? İhanet iddiası!
Deniz Yıldızı dizisinde rol arkadaşı olup bir süre sonra sevgili olan ve ardından evlenen Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı çiftinin boşanacağı iddia edildi. Ünlü çiftin sosyal medya hesaplarından birbirini sildiği görüldü. Peki Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kaç yaşında, Tuan Tunalı ile boşandı mı?
Magazin 27 Eylül 2017 - 08:06

Bir dönem reyting rekortmeni dizisi Deniz Yıldızı’nda tanışıp birlikte olmaya başlayan ve ilerleyen yıllarda ilişkilerini evlilikle taçlandıran Hazal Filiz Küçükköse – Tuan Tunalı çiftinin boşanacağı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kaç yaşında, Tuan Tunalı ile boşandı mı?

HENÜZ SOYADINI SİLMEDİ!

Hazal Filiz Küçükköse Tuan Tunalı’nın boşanacağı iddialarının ardından çiftin sosyal medyada da birbirlerini sildiği görüldü. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen Küçükköse’nin eşinin soyadını hesaplarından silmediği ortaya çıktı.

hazal-filiz

İHANETTE GERİ KALAN…

Hazal Filiz Küçükköse Tuan Tunalı’nın boşanacağı iddialarının ardından Tunalı’nın instagram history kısmındaki bir paylaşamı ihanet iddialarını gündeme getirdi. Tunalı, instagram history bölümünde ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun “İhanetten Geri Kalan” şarkısını paylaştı.

22091633_1466289773447019_1620438043_n

Çift ile ilgili bir diğer iddia ise Hazal Filiz Küçükköse’nin son zamanlarda eşinden daha fazla para kazandığı ve bundan doğan maddi manevi sebebler ile aralarında problemler yaşandığı ileri sürüldü.

2004 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

hazal-filiz-kucukkose-tuan-tunali-dugun-mayatta

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR?

Hazal Filiz Küçükköse (d. 9 Şubat 1988, Mersin), Türk oyuncu.

1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, Ankara’da lise öğrenimini tamamlamıştır. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Küçükköse, şu an Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde lisansına devam etmektedir. Mersinli oyuncu, özel oyunculuk dersleri almayı sürdürmektedir. Küçükköse, 2015 yılından bu yana Kara Sevda dizisinde “Zeynep Soydere” karakterine hayat vermektedir.

Filmografisi

2009-2010 Deniz Yıldızı – Gözde
2011-2012 Kalbim Seni Seçti – Ada
2012 Ustura Kemal – Kalisto
2012 Uçurum – Konuk Oyuncu
2014 Beni Affet – Leyla
2014 Günahkar – Aslıhan Karasu
2015-2017 Kara Sevda – Zeynep Soydere Kozcuğlu
2017 Rüya – Elif Ardalı

Son güncelleme: 08:48 - 27.09.2017
Magazin 27 Eylül 2017 - 08:06