Ramazan ayı, adeta şölen sofrası hissi veren birbirinden göz alıcı masaların hazırlanmasına neden oluyor. Leziz tatların bir araya toplandığı bu özel hazırlığa ev sahipliği yapan mekanlar arasında, her türlü detayı düşünmüş olanlar bir adım öne çıkıyor. 30 Kadıköy’deki Et-inn’in kurucusu Umut Durbakayım’la bir mekanı vazgeçilmez kılan özellikler konusunda sohbet ettik… Kalite, hizmet ve ürün “Hizmet sektörünün önemli bir parçası olan restorancılık konusunda müşteri memnuniyeti yaratmak için gerekli olan kalite, hizmet ve üründen oluşan üçlü bir sac ayağı var. İlk ikisi markamızla özdeşleşen kavramlar. Ürün konusunda ise Türkiye’nin ve İstanbul’un en seçkin ustalarını bir araya getirmek gerek. Tıpkı bizim yaptığımız gibi…” diyen Umut Durbakayım, ramazanda da Et-inn’de fark yaratmaya devam ediyor. 39 Çocukları eğlendirmek şart Çocukların iyi vakit geçirmesi için özel alanlar yaratmak gerektiğini belirten Umut Durbakayım, Et-inn’de gözetmenler eşliğinde çocukların yaş grubuna göre vakit geçirebileceği geniş bir alan olduğunu belirtiyor ve ekliyor: “Et-inn kapsamında iki ayrı oda olarak tasarlanan oyun salonlarının ilki 0-6 yaş grubuna, ikincisi ise 6 yaş ve üzeri gruba hitap ediyor."