Reklamsız Sözcü

İştahsız çocuklara yemek yediren kitap

Yazar Sibel Güngör'ün ikinci kitabı 'Neşeli Tabaklar' ilgiyle karşılandı
15:432 Haziran 2016
İştahsız çocuklara yemek yediren kitap
Yazar Sibel Güngör'ün ikinci kitabı 'Neşeli Tabaklar' ilgiyle karşılandı

Türkiye’de ilk defa sağlıklı beslenmenin bebeklikten itibaren başlatılması gerektiğini vurgulayan ve çocuk beslenmesi ile ilgili ikinci kitabını çıkaran Sibel Güngör, kitaplarının gelirini Koruncuk Vakfı’na bağışlıyor. İkinci kitabı olan ‘Neşeli Tabaklar’ın da ilgiyle karşılandığı yazar Güngör,  Zorlu Center Remzi Kitabevi'nde imza günündeydi.

Sibel Güngör, ilk kitabında olduğu gibi bu kitabının gelirini Koruncuk Vakfı'na bağışlıyor.

Araştırmacı yazar, ekonomist ve toplum sağlığı uzmanı Güngör'ün ikinci kitabı “Neşeli Tabaklar”ın imza günü büyük ilgiyle karşılandı. Ünlü anne, baba ve çocuklarının da katıldığı, renkli sahnelerin yaşandığı imza günü, Zorlu Center Remzi Kitabevi'nde gerçekleşti. Güngör, ilk kitabında olduğu gibi bu kitabının gelirini Koruncuk Vakfı'na bağışlıyor.

“YEMEYEN ÇOCUĞU YEDİRİRİM”

“Sağlıklı beslenen bir toplum için önce çocukları eğitmeliyiz” diyen sağlıklı beslenme yazarı Güngör, bu yeni kitabı “Neşeli Tabaklar”da da ‘sağlıklı olan sıkıcı değil ki' diyerek çocuklara sağlıklı beslenmeyi sevdiriyor. “Yemeyen çocuğu yediririm!”, diyen Sibel Güngör: “Neşeli Tabaklar ile anne, babaların, çocuklarıyla birlikte mutfağa gireceğini” belirtiyor. Bu tabakların yapılışını gösteren bir dakikalık mini videoları sosyal medyada takipçileriyle paylaşan, kendisi de iki kız çocuk annesi olan yazar, Türk çocuklarının giderek şişmanladığını, sebzeden ve sağlıklı besinlerden uzaklaştığını, sağlıklı beslenme ve yemekler üzerine yoğun çalışmalar yaptığını söyleyerek, üçüncü kitabının da müjdesini verdi.

HEM EKONOMİK HEM SAĞLIKLI TARİFLER

Sibel Güngör, bebek ve çocuk beslenmesinin yanında her ailenin mutfağında pişirebileceği hem ekonomik hem de sağlıklı yemekler üzerine çalışıyor. Klasik Türk yemekleri ve dünya mutfağı üzerine yemek pişirme ve hazırlama bilgisine sahip olan Güngör, aynı zamanda ‘evde pişen yemeklerimizi nasıl daha sağlıklı yapabiliriz'i örneklerle ve tariflerle anlatıyor.

SIRADAKİ HABER
Paylaş Tweet