Mövenpick Hotel Istanbul, ünlü oyuncu ve müzisyen Teoman Kumbaracıbaşı tarafından hazırlanan ev yapımı reçellerin hikayesi ile İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano’nun hazırlayacağı kahvaltı çeşitlerini 5 Mart 2017, Pazar günü 10.00 – 13.00 saatleri arasında düzenlenecek olan krep gününde bir araya getiriyor. teo-ic SÜT REÇELİ VE KREP Otelin 20. katında bulunan Skyline Club Lounge'da gerçekleştirilecek etkinlikte bir yandan 'Teo’nun Reçelleri' markasının yaratıcısı Teoman Kumbaracıbaşı’nın hiçbir koruyucu ve renklendirici kullanmadan kendi mutfağında günlük olarak ürettiği süt reçelinin yanı sıra yeşil elma ve greyfurt reçelinin ardında yatan lezzet sırlarını ve hikayelerini dinleyip, diğer yandan bu özgün tatları Teoman Kumabaracıbaşı’nın pişireceği krepler eşliğinde keşfedebilirsiniz. Zengin kahvaltılık çeşitlerinin de yer alacağı krep gününde Başaşçı Giovanni Terracciano’nun hazırlayacağı pankek ve waffle’ları yine ev yapımı reçellerle birlikte deneyebilirsiniz.